Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Ματσάρα χωρίς γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Ματσάρα χωρίς γκολ

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα - Από ένα ακυρωθέν γκολ κάθε ομάδα, δοκάρι οι Κρητικοί

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Αν σου έδιναν φάσεις από αυτό το ματς για να μαντέψεις σκορ, το 0-0 μεταξύ Ατρομήτου και ΟΦΗ, δεν το έβρισκες. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ακυρωθέντα γκολ, δοκάρι, αποβολή, φάσεις, πολλές φάσεις. Και όμως, το γκολ που θα μετρούσε και θα έκλεινε το νικητή δεν μπήκε. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισοπαλίες και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Και κάπως έτσι αμφότερες έμειναν λίγο πίσω από την εξάδα διατηρώντας πάντως τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στο 30’ ο Γρίβας σκόραρε για τον ΟΦΗ, αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ, και το VAR επιβεβαίωσε το ορθόν της υπόδειξης. Ακυρωμένο γκολ είχε στο 35’ και ο Ατρόμητος. Ο Αγκάγιεφ σκόραρε, αλλά είχε βρει την μπάλα με το χέρι και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, δε, είχε και δοκάρι για τον ΟΦΗ μετά από κεφαλιά του Διαμαντή!

φάση από το 0-0 Απόλλωνα και ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη οι Ηρακλειώτες φώναξαν για χέρι του Γκάλο, αλλά τόσο ο Βάτσιος όσο και ο  VAR Σιδηρόπουλος έδειξαν “παίζεται”. Στο 53’ μάλιστα ο ΟΦΗ έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν ο Μεγιάδο έκανε σκληρό φάουλ στον Αγκάγιεφ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ προφανώς και δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι διαφύλαξαν το μηδέν παθητικό, ενώ και ο Ατρόμητος τις οποίες ευκαιρίες του δεν της έκανε μεγάλες φάσεις και δεν κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μεγιάδο 53’

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος. ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπύλια Κόλλιας. VAR: Σιδηρόπουλος. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Νταβιώτης (Κυβρακίδης 63’), Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (Χριστοδουλόπουλος 63’), Μανούσος.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Βάις, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (Βούρος 46’), Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον, Μπαλογιάννης (Στάικος 46’), Γρίβας.

Απο ενα γκολ ακυρωμενο ειχαν ΟΦΗ και Απολλων

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις