Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Σε τέσσερα μέτωπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Σε τέσσερα μέτωπα!

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός αποδεκατισμένος με την ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο - Ατρόμητος και ΟΦΗ, Απολλων και Αστέρας τα άλλα δύο ματς 

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ σήμερα Κυριακή. Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα στις τρεις το μεσημέρι. O Δικέφαλος του Βορρά έχει μείνει πια πολύ πίσω 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Oλυμπιακό και δεν έχει καθόλου καλή φόρμα. Άλλωστε μετράει μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιαννούλη και τον σέντερ μπακ Μιχαηλίδη, ενώ πάγια απέχει ο επιθετικός Τσολακ.

Ο Βόλος έχασε 2-0 από τον Άρη μεσοβδόμαδα, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση και γλίτωσε από συντριβή. Απόψε καλείται να υψώσει ανάστημα μέσα στην Τούμπα με κάμποσα προβλήματα. Ειδικότερα εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο κεντρικός μπακ Κολόμπο και ο μέσος Μπαριέντος. Εκτός αποστολής έμεινε λόγω ενοχλήσεων και ο μεσοεπιθετικός Μπουένο που έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη. Πάγια εκτός ο αμυντικός μέσος Τσοκάνης και ο αμυντικός Τέκιο.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Απόλλων και Αστέρας

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης προερχόμενος από την ήττα 1-0 με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αγώνα σήμερα ο επιθετικός Ιωαννίδης αλλά επιστρέφουν τόσο ο μέσος Φατιόν, όσο και ο αμυντικός Τσαμπούρης. Στην αποστολή και ο καινούργιος αμυντικός Κάλισιρ. Ο δε Αστέρας Τρίπολης γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό 4-0 και το σερί τεσσάρων ματς δίχως ήττα έλαβε τέλος. Δεν υπολογίζεται σήμερα ο βασικός γκολκίπερ Παπαδόπουλος που θα μείνει εκτός αγώνων για 15 μέρες αλλά και ο μέσος περνάτε λόγω τραυματισμού. Έκτός και ο μέσος Ιγκλέσιας. Επιστρέφουν όμως οι Μουνάφο και Μπαράλες και ενδυναμώνουν πολύ τους Αρκάδες. 

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Ατρόμητος και ΟΦΗ

Από τη νίκη της χρονιάς προέρχεται ο Ατρόμητος που πέτυχε σούπερ ανατροπή και πήρε το τρίποντο με σκορ 3-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Απόψε οι Περιστεριώτες δεν θα έχουν στη σύνθεση τους τον τερματοφύλακα Γιαννώτη, αλλά και τους Ούμπιδες, Μπουσούλαζιτς, Γιακουμάκη που δεν υπολογίζονται πλέον. Ο ΟΦΗ πήρε σημαντικότατη νίκη 2-0 με τη Λαμία και θέλει απόψε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Μόνο γνώριμες και αναμενόμενες απουσίες στη λίστα του κόουτς Σίμου. Επιστρέφει ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Νέιρα.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Παναθηναϊκός και ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από σημαντική νίκη με τον Απόλλωνα 1-0. Εξακολουθεί όμως να έχει σοβαρότατα προβλήματα, παίζει ουσιαστικά αποδεκατισμένος. Είναι χαρακτηριστικό πως απουσιάζουν Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Μακέντα, Ζαγαρίτης και οι Αντονλίτο, Μπεκ, Σαβιέ δεν υπολογίζονται. Η ΑΕΛ έφερε ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννενα και σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον μεσοεπιθετικό Πλατέλλα, όσο και στον επιθετικό Γιούνες. Στα θετικά η επιστροφή Ντουρμισάι.

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις