Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχη στη Μαδρίτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχη στη Μαδρίτη

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ατλέτικο υποδέχεται την Σεβίλλη σε εξ αναβολής παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική - Την Οσασούνα υποδέχεται η Γρανάδα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ασταμάτητη η αγωνιστική δράση στην Ισπανία όπου και σήμερα υπάρχουν δύο αναμετρήσεις. Και τα δύο ματς είναι εξ αναβολής. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Σεβίλλη σε εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Οι συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγεται το ματς δεν είναι ιδανικές, αφού ως γνωστόν η Μαδρίτη υπέφερε από την επέλαση του χιονιά επί τριήμερο. Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχουν προπονηθεί σε κανονικό γήπεδο από την περασμένη Πέμπτη. Ο Αργεντινός, πάντως, επισήμανε ότι θα αποτελέσει πρόβλημα όλο αυτό.

Στο στρατόπεδο της Σεβίλλης, η ανανέωση για τρία χρόνια του Λοπετέγι δεν έγινε δεκτή ακριβώς με ικανοποίηση από τον κόσμο, που δεν έχει σε εκτίμηση τον προπονητή των Ανδαλουσιάνων. Μολαταύτα ο έμπειρος προπονητής έχει πολύ πετυχημένη πορεία με τους Σεβιλιάνους. Απόψε δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα και θα πάει στο Μετροπολιτάνο με την αποστολή που αντιμετώπισε το Σάββατο τη Σοσιεδάδ (3-2 νίκη).

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Γρανάδα και Οσασούνα

Η Γρανάδα υποδέχεται την Οσασούνα, με τους στόχους των δύο ομάδων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Η μέν Γρανάδα αναζητά το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να μείνει μία ανάσα από την εξάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα η Οσασούνα προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες και καίγεται για τρίποντο, ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός μάχης ο σέντερ μπακ Βαγιέχο για την γηπεδούχο, αλλά και ο ακραίος αμυντικός Ντίας. Ο μέσος Μπρασάνατς και ο στράικερ Αντριάν, στο απουσιολόγιο της Οσασούνα.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις