Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Τρεις για τους “8”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Τρεις για τους “8”

Ιταλία - κύπελλο: Σε Φλωρεντία, Νάπολι και Τορίνο συνεχίζεται η δράση για τη φάση των “16” - Φιορεντίνα-Ιντερ στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας

Ιταλίακύπελλο: Τρία παιχνίδια για τη φάση των “16” είναι προγραμματισμένα απόψε για το Κόπα Ιταλία. Αυτό που ξεχωρίζει ασφαλώς είναι η δύσκολη έξοδος της Ίντερ στην έδρα της Φιορεντίνα. Αμφότερες έχουν ως κορυφαίο στόχο το κύπελλο. Η Φιορεντίνα πάντως προέρχεται από νίκη έστω και οριακή 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι. Αντίθετα η Ίντερ έκανε γκέλα στη Ρώμη 2-2 με τη Ρόμα, σε παιχνίδι στο οποίο αρχικά έχανε και έχει καταφέρει να γυρίσει. Σοβαρές απουσίες ή Φιορεντίνα με τους μέσους Πούλγκαρ, Ριμπερί και τους μπακ Πετζέγια, Λιρόλα εκτός μάχης. Ολοι βασικοί. Στην Ιντερ δεν παίζει ο αμυντικός Ντ Αμπρόζιο.

Στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” η Νάπολι υποδέχεται την Εμπολι. Η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι αρκετή να χρήζει ακλόνητο φαβορί τους Παρτενοπέι. Πάντως για τους γηπεδούχους υπάρχουν και κάποια προβλήματα μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ελληνας διεθνής μπακ είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι ο ακραίος αμυντικός Ρουί. Επιστρέφει ο στράικερ Μέρτενς. (6 γκολ, 6 ασίστ).

Bakayoko celebrates a goal for Napoli

Ιταλία – κύπελλο: Στο Τορίνο

Στο Τορίνο, τέλος, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Τζένοα. Σε φόρμα η μεγάλη κυρία, Η οποία πάντως δυσκολεύτηκε να υποτάξει 3-1 τη Σασουόλο για το πρωτάθλημα. Το μομέντουμ ευνοεί την Τζένοα η οποία προέρχεται από το ανετο 2-0 κόντρα στην Μπολόνια. Τα προβλήματα στη Βέκια Σινιόρα πολλαπλασιάζονται, με τελευταίο πλήγμα τον Αργεντινό επιθετικό Ντιμπάλα. Εκτός με κορονοϊό και ο σέντερ μπακ Ντε Λιχτ, πάγια εκτός και οι Κουαδράδο, Σάντρο. Ο επιθετικός Πάντεφ και ο στόπερ Ζαπάτα παραμένουν εκτός αγώνα για την Τζενοα.

dybala is injured for juventus

 

Δείτε ακόμη:

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις