Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στου “Χαριλάου”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στου “Χαριλάου”

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας - Την Λαμία υποδέχεται ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ. Στις 17.15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Λαμία, ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την 13η αγωνιστική. Ο Ατρόμητος προέρχεται από στραβοπάτημα 0-0 με τον ΟΦΗ. Σε παιχνίδι μάλιστα που για 40 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Η Λαμία χωρίς να εντυπωσιάσει δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ αν και τελικά ηττήθηκε έστω με το οριακό 1-0. Μακρόχρονης απουσίες και ο γκολκίπερ Γιαννιώτης στο απουσιολόγιο του Ατρομήτου, πάγια αρκετά τα προβλήματα της Λαμίας με Ασίγγκμπα, Μπαχανακ, Βύντρα μεταξύ άλλων.

Στις 19.30 στου “Χαριλάου” ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της ημέρας. Ο Άρης παραμένει στην δεύτερη θέση μόνος, και έχει την ευκαιρία με νίκη να μειώσει στους έξι από τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζει, δε, μία ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ. Ενδεχόμενη νίκη της, δε, θα πιάσει στη βαθμολογία τον Άρη στη δεύτερη θέση.

dio nikes me jimenez i aek

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Δεν πρόλαβε ο Τσιγκρίνσκι

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Μπερτόλιο θα αναγκαστεί να δώσει ο Άρης και θα σταλθεί τα πέντε γκολ του βασικού μεσοεπιθετικού του. Επιστρέφει, πάντως, ο Αλβανός διεθνής μέσος Κάτσε. Για την ΑΕΚ, Ο σέντερ μπακ Τσιγκρίνσκι πρόλαβε να φωνάξει παρών, ενώ θα απουσιάσουν απόψε και οι αμυντικοί Μιτάι, Ινσούα, Χιντ και Βασιλαντονόπουλος! Στα θετικά οι επιστροφές των μέσων Γκαρσία και Σιμάνσκι.

den einai etoimoa na paiksei o tsigrinski

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις