Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ζαμπά: Αρραβωνιάσματα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ζαμπά: Αρραβωνιάσματα!

ΠΑΟΚ - Ζαμπά: Στον “δικέφαλο” περιμένουν τον Ζαμπά να επιστρέψει στη δράση και αυτός αλωνίζει στα σόσιαλ μίντια και… ανέβασε φωτογραφίες απ’ τον αρραβώνα του!

ΠΑΟΚΖαμπά: Ο ΠΑΟΚ παίζει το ένα ντέρμπι πίσω από το άλλο, δίνει μάχες φέτος για μια σεζόν ιδιαίτερα δύσκολη. Σε αυτή τη συγκυρία δεν έχει στη διάθεσή του τον Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Αλλωστε, είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει. Ποδοσφαιρικώς. Διότι …ερωτικός είναι πανέτοιμος και ενεργός. Και φώναξε παρών στο κάλεσμα της αγαπημένης του για να αρραβωνιαστούν. Κάτι το οποίο έγινε, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω των αγαπημένων του σόσιαλ μίντια.

Υπενθυμίζεται πως στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος είναι εδώ και καιρός εκτός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ κι έχει επιστρέψει στη Βραζιλία. Οι Θεσσαλονικείς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την έκβαση αυτή. Και έχουν πρόσφατα εκφραστεί αμφιβολίες για το αν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γόνατο. Ελεγαν, μάλιστα, “Μόνο δουλειά δεν κάνει στο Σάο Πάολοο ο Ζαμπά, η παραμονή του εκεί θυμίζει διακοπές”. 

ο αρραβωνιασμενος Ζαμπα στο ινστα του

ΠΑΟΚ – Ζαμπά: Ποιος είναι

Ο Ζαμπά έλαμψε το 2017 στην Κορίνθιανς και εκεί αναδείχτηκε, έφτασε μέχρι την εθνική Βραζιλίας. Ταξίδεψε στην Ευρώπη για την Άχματ Γκρόζνι, αν και ήταν στο στόχαστρο ομάδων από μεγάλα πρωταθλήματα. Οταν έγινε διαθέσιμος ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε και έχει επενδύσει σε αυτόν. Συνολικά έχει 11 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα της U20 Σελεσάο.

περιμένουν Ζαμπά στην ΤΟύμπα

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις