Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Μία κλάση πάνω
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Μία κλάση πάνω

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ με παίκτη παραπάνω και ορεξάτος στο β’ μέρος πήρε 3-0 επί του ΟΦΗ που έχασε στο 25’ τον Βάτερμαν με αποβολή από υπόδειξη VAR

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για να φύγει από το Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και βοηθήθηκε και από το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 25’, όταν αποβλήθηκε ο Βάτερμαν για τον ΟΦΗ. Μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο α’ ημίχρονο, ο δικέφαλος δυσκολευόταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο ΠΑΟΚ πάντως ήταν καλύτερος και στο πρώτο ημίχρονο πίεσε τον ΟΦΗ και έφτιαξε ούτε λίγο ούτε πολύ 13 τελικές προσπάθειες. Σε καμία όμως από αυτές δεν ήταν ικανοί οι παίκτες του Γκαρσία και να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του ΟΦΗ αλλά και να βρουν και στόχο. Εντέλει το α’ μέρος έριξε 0-0 με τους Κρμέντσικ και Ουάρντα να ξεχωρίζουν για τον δικέφαλο, αλλά την άμυνα του ΟΦΗ να βγαίνει κερδισμένη σε όλες τις φάσεις.

τρια γκολ για τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη πάντως τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με το καλημέρα. Ο Γκαρσία φρόντισε να δώσει τέτοιες οδηγίες στους παίκτες του, ώστε να μπουν με το …στιλέτο στα δόντια και σε πέντε λεπτά να καθαρίσει το ματς. Πρώτα ο Τζόλης έδειξε το δρόμο, όταν στο 48΄άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Μουργκ. Στο 53’ όλα τέλειωσαν ουσιαστικά, με τον Βαρέλα να χρίζεται σκόρερ. Από εκεί και πέρα το ματς είχε ολοφάνερα διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τα ηνία του αγώνα και απλά έφτασε στο τελικό 0-3 με τέρμα του Κρμέντσικ στο 68’. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το δοκάρι του πολύ καλού Κρμέντσικ, αλλά και η συμμετοχή του μόλις 16 ετών Κωνσταντέλια.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Τζόλης 48’, 68’, Βαρέλα 53’

ΚΟΚΚΙΝΗ: Βάτερμαν 25’

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου. ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Απτόσογλου. VAR: Ευαγγέλου.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν – Κοροβέσης (Σουρνάκης 77’), Λυμπεράκης (Σωτηρίου 29’), Σελίμοβιτς, Βούρος. (Σολίς 77’), Ουές – Νέιρα, Βαφέας, Στάικος – Στάρτζεον (Γρίβας 68’), Σαρδινέρο (Γιαννούλης 68’).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Περέιρα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (Ροντρίγκο 76’) – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Μουργκ (Λάμπρου 69’), Ουάρντα (Κωνσταντέλιας 84’), Τζόλης – Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 76’).

πανηργυρισε τρεις φορες ο ΠΑΟΚ

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις