Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Και επίσημα 18/2
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Και επίσημα 18/2

ΕΠΟ - εκλογές: Οριστικοποιήθηκε η νέα ημερομηνία τέλεσης των εκλογών της ομοσπονδίας - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Ψαρόπουλος

ΕΠΟεκλογές: Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή, η νέα ημερομηνία τέλεσης των εκλογών της ΕΠΟ θα ήταν η 19η Φεβρουαρίου, Οπερ και εγένετο. Στην αποψινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επισημοποιήθηκε αυτό ακριβώς. Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ στις 19 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση αρχικά είχε αναβληθεί την Παρασκευή που μας πέρασε λόγω προβλημάτων στο ίντερνετ.

Οι εκλογές της ομοσπονδίας ήταν αρχικά προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου (αύριο). Όμως η παράταση ισχύος των έκτακτων μέτρων και των περιορισμών μετακινήσεις λόγω του κορονοϊού έφεραν ακόμα μία αναβολή. Πλέον ελπίζετε ότι με την καθοδική πορεία που έχει πάρει η ανίχνευση νέων ακουσμάτων, αλλά και με την ύπαρξη του εμβολίου, αυτή τη φορά η 18/2 να είναι και η τελική ημερομηνία.

ανακοίνωσε υποψηφιοτητα ο Ψαρόπουλος

ΕΠΟ – εκλογές: Ο Ψαρόπουλος

Από εκεί και πέρα στην σημερινή συνεδρίαση δεν επισημοποιήθηκε μόνο ημερομηνία τέλεσης των εκλογών. Προέκυψε και επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρόπουλο, της υποψηφιότητάς του για την κεφαλή της Ομοσπονδίας. Όταν άκουσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να λέει ότι ο Χαρδαλιάς δεν απάντησε στις προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του για το θέμα των εκλογών τόνισε: “Η κυβέρνηση θέλει να μας επιβάλει τα πάντα αλλά τουλάχιστον ας κρατήσει τους τύπους. Ο Χαρδαλιάς μας …έγραψε. Αν δεν αποσύρουν τη στήριξή τους οι Ενώσεις που με πρότειναν, θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία”.

οριστικα στις 18/2 οι εκλογες

Δείτε ακόμη: 

Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή
Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ
Χωρίς νικητή το ντέρμπι, κερδισμένη η Μάντσεστερ Σίτι “βλέπει” κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις