Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βυθίζεται η Αλαβές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βυθίζεται η Αλαβές

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Τρίτη σερί ήττα παρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και έφτασε στον πόντο από την επικίνδυνη ζώνη - Πλούσιες ισοπαλίες στα άλλα ματς

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η αλλαγή προπονητή στην Αλαβές δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα . Παρά την επιστροφή Αμπελάρδο η ψυχολογία της ομάδας δεν έχει βελτιωθεί. Και κάπως έτσι ήρθε και η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Σεβίλλη 1-2 εντός έδρας. Μάλιστα το σκορ ολοκληρώθηκε στοπ πρώτο ημίωρο και δεν κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος αν και η ίδια καιγόταν για τους βαθμούς. Ο Μέντεζ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Αλαβές. Η Σεβίλλη μια κλάση καλύτερη, σκόραρε με Εν Νεσίρι (3’) και Σούσο (30’) και έκανε και συντήρηση δυνάμεων.

Στο Βαγιαδολίδ η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Ελτσε ισοφαρίζοντας στο 89’. Εχανε από νωρίς 0-2 και έμοιαζε χαμένο το ματς, όμως η αντεπίθεση διαρκείας δικαιώθηκε στο φινάλε. Ο Ερέρο στο 71’ μείωσε σε 1-2 και ο Φερνάντεζ ένα λεπτό προ του φινάλε έφερε το ματς στα ίσα. Για την Ελτσε που δεν είχε διάρκεια και το πλήρωσε, είχε δδώσει προβάδισμα δύο γκολ ο Γιοσάν (9’, 43’). 

ειχε και αποβολη η Βαγιαδολιδ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Κάντιθ και Λεβάντε

Ισόπαλες 2-2 αναδείχτηκαν και οι Κάντιθ και Λεβάντε. Σε ένα παιχνίδι με καταιγιστικό ρυθμό που είχε όλα τα γκολ στα πρώτα 30 λεπτά. Ο Περέα έβαλε μπροστά στο σκορ τη γηπεδούχο αλλά ο Ρότζερ σε δαιμονιώδη φόρμα έκανε το 1-2 μόλις σε ένα τρίλεπτο (8’ και 11’). Ο Κάλα όμως απάντησε στο 28’ για το 2-2, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

ανετα η Σεβιλλη στην Αλαβες

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις