Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – Κύπελλο: Πρεμιέρα με πέντε ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – Κύπελλο: Πρεμιέρα με πέντε ματς

Ελλάδα - Κύπελλο: Πρώτες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου του κουτσουρεμένου Κυπέλλου απόψε - πολλές αλλαγές σε όλες σχεδόν τις αποστολές

Ελλάδα – Κύπελλο: Πρώτη μέρα του κουτσουρεμένου κυπέλλου Ελλάδας 2021 σήμερα. Κουτσουρεμένο, αφού θα είναι κάτι σαν λιγκ καπ αυτό που θα παιχτεί, με ομάδες μόνο της Σούπερ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση ο πρώτος γύρος αρχίζει σήμερα (οι ρεβάνς σε 15 μέρες) με πέντε αναμετρήσεις, όλες φυσικά μεταξύ ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας, κάτι που άλλες χρονιές το βλέπαμε στην καλύτερη των περιπτώσεων από την 8άδα και μετά. 

Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 στου “Χαριλάου”, όπου ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον γηπεδούχο δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπεναλουάν. Επιστρέφει και ενδυναμώνει τον Αρη, πάντως, ο Μπερτόγλιο. Στον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς πάει αποδεκατισμένος στο ματς, χωρίς Καστάνιο, Άλβαρες, Ντρούπι, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Παπαδόπουλο και Μπαράλες!

με Αρη εκτος ο Αστέρας

Ελλάδα – Κύπελλο: Στο Βόλο

Την ίδια ώρα στο Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι του Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να ποντάρει στους Μπουένο, Κλέιμαν, Κολόμπο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κρήτης θα έχει στην αποστολή τον Ντε Γκουζμάν, όμως απουσιάζουν ο τιμωρημένος Βάτερμαν και οι Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Γκαργκαλατζίδης.

Ελλάδα – Κύπελλο: Στην Τούμπα

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Λάρισα. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πάμπλο Γκαρσία που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σφιντέρσκι και Νινούα. Πάγιοα εκτός ο Τσόλακ που αναζητά ομάδα. Η ΑΕΛ, από την άλλη, πάει με πολλές απουσίες στην αποστολή. Ο Τάτσης δεν έχει συμπεριλάνει σε αυτήν τους Μπάγιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μούζεκ, Γρηγορόπουλο, Χαλάτση, Πινακά, Τρούγιτς, Φιλίπ, Γιουνές!

τη Λάρισα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

Ελλάδα – Κύπελλο: Στο Αγρίνιο

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Ο Δέλλας δεν υπολογίζει στον Καρασαλίδη, αλλά και τους Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργο, Μεντόσα που παίρνουν ανάσες ενόψει πρωταθλήματος. Για τους «ερυθρόλευκους» ο Μαρτίνς θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον και ξεκουράζει τους Σα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνη, Μασούρα και τον Ελ Αραμπί!

Ελλάδα – Κύπελλο: Στο ΟΑΚΑ

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επί Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ μετρά μόνο νίκες και σκαρφάλωσε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Την λιδια φόρμα θέλει να μεταφέρει στο κύπελλο όπου θα παραταχτεί δίχως Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ, Νεντελσεάρου, Μιτάι και Κρίστιτσιτς. Ο Γιώργος Παράσχος, στον Απόλλωνα, δεν υπολογίζει στους Φερνάντεθ, Ιωαννίδη λόγω τραυματισμών, ενώ ξεκουράζει και Ντομίνγκες, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδη, Κολ. Ντάουντα!

Υπενθυμίζεται πως Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνων. Ενώ οι πρώτοι αγώνες του α΄ γύρου ολοκληρώνονται αύριο με το ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος.

Κανει αλλαγες ο Μανόλο Χιμένεθ

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις