Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – Κύπελλο: Θεμέλια πρόκρισης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Κύπελλο: Θεμέλια πρόκρισης

Ελλάδα - Κύπελλο: Ο Βόλος 2-0 τον ΟΦΗ με άνεση, πήρε καθαρή νίκη και ξεκάθαρο προβάδοσμα πρόκρισης στην επόμενη φάση

Ελλάδα – Κύπελλο: Μία κλάση ανώτερος ο Βόλος, επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και έβαλε γερά θεμέλια για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μολονότι ο Σίμος είχε παρατάξει αρκετά δυνατή 11άδα για τον ΟΦΗ, δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε από τις μονάδες του. Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, το ματς εντελώς βαρετό. Μόνο 1-2 σουτ από πλευράς γηπεδούχων είχαν ένα κάποιο ενδιαφέρον, όχι όμως τόσο ώστε να σημειωθούν ως ευκαιρίες

Χαρακτηριστικό είναι πως οι μοναδικές φάσεις που κατέγραψε στα πρώτα 45 λεπτά είναι ένα σουτ του Στάρτζεον στο 10’. Και μια κεφαλιά του Δουβίκα δέκα λεπτά αργότερα. Και πέρα τόσο Βόλος όσο και ο ΟΦΗ διαφύλαξαν τα νώτα τους. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν μια πρωτοβουλία κινήσεων που αποπνέει σιγουριά στην άμυνα τους. Ενώ ο ΟΦΗ περισσότερο προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό. 

το πρώτο γκολ του Βολου

Ελλάδα – Κύπελλο: Το β’ ημίχρονο 

Στην επανάληψη ο Βόλος έδειξε αμέσως τις προθέσεις του, αφού μόλις στο 48’ ο Γκρίλο είχε κεφάλια στο δοκάρι. Στην επόμενη φάση που οι γηπεδούχοι, όμως, έγιναν απειλητική σημειώθηκε το πρώτο γκολ. Ήταν το 52’ όταν από λάθος της άμυνας των κρητικών ο Μπαριέντος έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Μαρτίνες που πέτυχε με το αριστερό το 1-0. Ο ΟΦΗ παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε να βγάλει την μεγάλη φάση και οβολός ήταν αυτός που το 82΄ είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 με τον Δουβίκα να κάνει σουτ που απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή. Στο 85’ όμως απόφαση που δημιουργήθηκε μετά την εκτέλεση φάουλ του Νίνη, ο Μήτογλου στην επαναφορά από το δοκάρι σημείωσε από κοντά το 2-0. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βρέσκα που είχε βοηθούς τους Κόλλια, Παπαδόπουλο.

Βόλος (Πέρεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (Τέκιο 66′), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης (Μπαρτόλο 46′), Ρενάτο (Κιάκος 83′), Μπαριέντος (Νίνης 83′), Μαρτίνες (Περέα 74′), Δουβίκας

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές (Μπαλογιάννης 63′), Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 63′), Γρίβας, Στάικος, Βαφέας, Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (Σολίς 63′).

δικαια κερδισε ο βολος

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις