Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15χρονος ανακοπή: Την τελευταία του πνοή άφησε μαθητής, θρήνος στη Λαμία
ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος ανακοπή: Την τελευταία του πνοή άφησε μαθητής, θρήνος στη Λαμία

15χρονος ανακοπή: Μια τραγική είδηση ήρθε από την Λαμία.

Μια τραγική είδηση ήρθε από την Λαμία. Την τελευταία του πνοή άφησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 15χρονος που είχε υποστεί ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου του τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου, πάλεψε στην εντατική για σχεδόν τέσσερις μήνες. Δεν κατάφερε τελικά να μπορέσει να επανέρθει από το σοβαρό επεισόδιο με την καρδιά του.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο σχολείο. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι είχε υποστεί σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Με απινιδωτή τόσο κατά τη μεταφορά του, όσο και στα Επείγοντα, διασώστες και γιατροί αντίστοιχα επανέφεραν τον 15χρονο, πριν διασωληνωθεί και εισαχθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η μάχη όμως αποδείχθηκε άνιση και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη τη Λαμία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15:30′ μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Ροδίτσα. Αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

EKAB
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις