MasterChef 5 spoiler: Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης την επόμενη βδομάδα

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler: Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης την επόμενη βδομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler: Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το MasterChef 5.

29.01.2021 | 20:54

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το MasterChef 5, που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα και κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό για μία ακόμη σεζόν, ήδη από τα πρώτα επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής του Star προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ τις πρώτες οντισιόν παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 21:00.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, την ερχόμενη βδομάδα το MasterChef 5 θα προβληθεί Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, αλλά και Παρασκευή στις 21:00 στο Star. Ωστόσο, δεν έγινε σαφές αν αυτό θα ισχύει μόνο την επόμενη βδομάδα ή αν θα ισχύει κανονικά.

MasterChef 5: Οι καλύτερες στιγμές μέχρι τώρα

Η Παρασκευή βρέθηκε στο πλατό του MasterChef για να δοκιμάσει τις μαγειρικές της δυνατότητες και αποκάλυψε την δική της προσωπική ιστορία που την στιγμάτισε. Η ίδια δήλωσε: «Καλώς ή κακώς οι καταστάσεις με έκαναν να μεγαλώσω πιο γρήγορα. Από τα 18 μου είμαι μόνη μου, ήρθε σε ρήξη η οικογένειά μου όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι γκέι και μετά είχαμε τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Θεώρησαν ότι ίσως φταίνε οι παρέες, ή το σχολείο ή οτιδήποτε και μετακομίσαμε για να ξαναδούμε την ζωή μας, πράγμα που δεν έπιασε. Αυτό δεν το αλλάζεις. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω στο MasterChef θα έχω πολύ θετικό κι αρνητικό fan club.» Η Παρασκευή κατάφερε να συνεχίσει στο Bootcamp.

MasterChef 5: Η audition της Λίλης

H Λιλή ετοίμασε για τους κριτές του MasterChef 5 φάβα με μίσο, ψητό καλαμάρι με σάλτσα πορτοκαλιού και σάλτσα εσαλότ, αν και δεν ήταν ακριβώς αυτή η Παρασκευή που είχε στο μυαλό της. Η υποψήφια παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές και τους δήλωσε πως δεν της έφτασε ο Οι σεφ δοκίμασαν το πιάτο της, το οποίο δεν είχε εντυπωσιακό στήσιμο αλλά διέθετε και διάφορα τεχνικά λάθη. Έτσι, η Λιλή δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef 5.χρόνος προκειμένου να προσθέσει όλα τα υλικά στο πιάτο της.

MasterChef 5: O υποψήφιος που ήρθε για δεύτερη φορά στις audition

Ο Χούλιο ήρθε για δεύτερη χρονιά στις auditions του MasterChef και φέτος θέλησε να ετοιμάσει ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο. Ετοίμασε μια μικρή παλάντζα, ένα πιάτο δηλαδή με πλιγούρι, κινόα και κοτόπουλο με γλυκάνισο.

Οι κριτές θεώρησαν πως το πιάτο του Χούλιο ήταν αρκετά καλύτερο από την προηγούμενη φορά, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να του δώσουν μια θέση για το bootcamp. Ο υποψήφιος δήλωσε χαρούμενος που έχει ζήσει την εμπειρία του Masterchef δύο φορές, και ας μην έχει καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό!

MasterChef 5: «Το πιάτο σου δεν είναι για τρία ναι»

Ο Νίκος ετοίμασε ένα ψάρι με τσιπς και σάλτσα για την audition του στο MasterChef 5. Δήλωσε στους κριτές πως θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Οι σεφ, με τη σειρά τους, δοκίμασαν το πιάτο του υποψήφιου και είπαν πως, εκτός από ωραίο στήσιμο, είχε και ισορροπία στη γεύση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν το πολυπόθητο ναι στον παίκτη, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Είμαστε επιφυλακτικοί στο να δίνουμε τρία ναι. Το πιάτο σου δεν μπορεί να περάσει απευθείας». Έτσι, ο παίκτης πέρασε στη δεύτερη φάση του bootcamp, όπου θα ξαναμαγειρέψει για να διεκδικήσει την ποδιά.

MasterChef 5: Η διαγωνιζόμενη που είχε κολλήσει κορονοϊό

Για την δική της μάχη με τον κορονοϊό έκανε λόγο στο χθεσινό MasterChef η Χριστίνα. Η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε το πόσο την κατέβαλε ο ιός και ότι για έξι εβδομάδες πέρασε πού δύσκολα: «Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα.

Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος. Η περιπέτειά της δεν πτόησε την Χριστίνα, βρέθηκε στο MasterChef και με το πιάτο της καθώς και με τις γνώσεις της κατάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Σωτήρης Κοντιζάς: «Αυτό είναι τσιμέντο»

Ο Κώστας θέλησε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές του MasterChef, μαγειρεύοντας ψάρι μαζί με noodles, μπρόκολο και σάλτσα και δημιουργώντας ένα πιάτο που ήλπιζε ότι θα τον πάει τουλάχιστον στα Bootcamp του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο ίδιος ήταν πολύ σίγουρος για το πιάτο του αλλά και το κατά πόσο έψησε τα υλικά και συγκεκριμένα τον σολομό, λέγοντας στον Σωτήρη Κοντιζά ότι είναι medium. Ο τελευταίος σκεπτικός άρχισε να τον ρωτά τι κατάφερε με το κάθε συστατικό που χρησιμοποίησε στο πιάτο του, όταν στο τέλος ακούμπησε το μαχαίρι του πάνω στον σολομό και συνειδητοποίησε κάτι που ο Κώστας δεν είχε προσέξει. Ο κριτής του ανέφερε με αυστηρό ύφος: «Αυτό δεν είναι medium, είναι τσιμέντο». Σίγουρα κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κώστα κι όχι αδίκως αφού τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο MasterChef.

Exit mobile version