Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Λα Λίγκα: Χωρίς Ζιντάν ξανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Λα Λίγκα: Χωρίς Ζιντάν ξανά

Ισπανία - Λα Λίγκα: Η Ρεάλ υποδέχεται τη Λεβάντε με τον Γάλλο σε καραντίνα και τον πάγκο του να… τρίζει - Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ σε μάχη Ευρώπης

ΙσπανίαΛα Λίγκα: Mε τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δράση που ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ουραγός Ουέσκα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έφυγε με τρομερό διπλό 3-1 από την έδρα της Βαγιαδολίδ. Και έβαλε έτσι φωτιά στη μάχη της ουράς, στην οποία πρωταγωνιστεί άλλωστε. Όπως πρωταγωνιστεί και η Εϊμπάρ που υποδέχεται την 4η της κατάταξης Σεβίλλη. Ματς που ανοίγει το αποψινό πρόγραμμα το μεσημέρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που παλεύει να ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιούργησε η ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο με την τρίτης κατηγορίας Αλκογιάνο. Με τον Ζιντάν ακόμα σε καραντίνα λόγω covid-19 υποδέχεται τη Λεβάντε και μόνο η νίκη είναι το ζητούμενο. Πάντως στο στρατόπεδο της βασίλισσας έχουν συσσωρευτεί και απουσίες, αλλά και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γάλλου κόουτς. Η Λεβάντε με 2-3 καλές απουσίες και κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου.

στην τετράδα η Σεβιλλη

Ισπανία – Λα Λίγκα: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βαλένθια υποδέχεται την Ελτσε και έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει διαφορά ασφαλείας στη μάχη παραμονής. Θετικότατα νέα από την εφέσεων, αφού ήρθη η τιμωρία του κόουτς Γραθία και του βασικού σέντερ μπακ Γκιγιαμόν, αμφότεροι διαθέσιμοι. Μόνιμα προβλήματα η μετριότατη ως κακή τον τελευταίο καιρό Ελτσε. Η Βιγιαρεάλ, τέλος, υποδέχεται τη Σοσιεδάδ σε ένα σπουδαίο ματς, εξάποντο στη μάχη ευρωπαϊκών εισιτηρίων αλλά κι γιατί όχι, της τετράδας.

valencia celebrates winning goal against valladolid

Δείτε ακόμη: 

«Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε
Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις