Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie A: Φαβορί για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie A: Φαβορί για φίλημα

Ιταλία - Serie A: Ανετες νίκες για Μίλαν, Ιντερ, Γιούβε - Ωρα για Αταλάντα-Λάτσιο και Ρόμα-Βερόνα την Κυριακή - Ντεμπούτο Ζαγαρίτη, στη Νάπολι δοκιμάζεται η Πάρμα

ΙταλίαSerie A: Μέρα των φαβορί ήταν το Σάββατο στην Ιταλία. Μίλαν, Γιούβε και Ιντερ πέρασαν με νίκες τα αγωνιστικά τους εμπόδια και η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη. Ειδικότερα, η Μίλαν υπέταξε εύκολα 2-1 την Μπολόνια εκτός έδρας με τέρματα των Ρέμπιτς. (26’) και Κέσι (55’ πεν.). Η Μπολόνια μείωσε λίγα λεπτά πριν τη λήξη χωρίς να απειλήσει τους ροσονέρι. Στο Μιλάνο η Ιντερ έκανε κάτι σαν προπόνηση με την Μπενεβέντο και επιβλήθηκε 4-0. Σκόρερ οι Ιμπρότα με αυτογκόλ στο 7’ και οι Μαρτίνεζ (57’), Λουκάκου (67’, 78’). Η Γιούβε, τέλος, πέρασε από τη Γένοβα με επαγγελματικό διπλό 0-2 και γκολ των Κιέζα (20’), Ράμσεϊ (90’).

Στο πρόγραμμα της Κυριακής δεσπόζει η αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Λάτσιο. Ενα εξάποντο παιχνίδι που αναφέρεται ευθέως στη μάχη Ευρώπης. Και τετράδας ασφαλώς, αφού ο νικητής θα μείνει εντός κόλπου για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Σπουδαίο παιχνίδι με φόντο την προσπάθειά της για τετράδα δίνει και η Ρόμα. Που υποδέχεται τη Βερόνα στο βραδινό παιχνίδι χωρίς Τζέκο (7 γκολ) και Πέδρο (3 γκολ).

fair draw for udeinese and atalanta

Ιταλία – Serie A: Τα άλλα Κυριακάτικα ματς

Η Σπέτσια υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα παιχνίδι που έρχεται σε καλή στιγμή για τη Σπέτσια,  όχι όμως και για την ασταθέστατη Ουντινέζε. Η οποία μετράει 9 ματς δίχως νίκη. Πρόβλημα η απουσία του τοπ σκόρερ Ζόλα και του αντικαταστάτη του Πίκολι για τη γηπεδουχο.
Στα άλλα παιχνίδια, η Νάπολι αντιμετωπίζει την προτελευταία Πάρμα που δίνει αγώνα επιβίωσης και θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ζαγαρίτη. Ενώ η ουραγός Κροτόνε αναθάρρησε με τη νίκη επί της Μπενεβέντο και υποδέχεται την Τζένοα που είναι σε φόρμα πάντως. Η Κάλιαρι, τέλος, κοντράρεται εντός έδρας με τη Σασουόλο.

sassuolo confronts parma

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις