Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Φώτα σε Λάρισα, Άρτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Φώτα σε Λάρισα, Άρτα

Σούπερ Λιγκ 2 - 5η αγωνιστική: Με τέσσερα ματς πέφτει η αυλαία του Κυριακάτικου προγράμματος, αυξημένο το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα

Σούπερ Λιγκ 25η αγωνιστική: Με τέσσερα παιχνίδια (14.45 ώρα έναρξης σε όλα) ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 απόψε. Στη Λάρισα, ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου πάει για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά η Παναχαϊκή είναι ομάδα με φιλοδοξίες. Εκτός ο Γλύκος για τους Λαρισαίους. Οι Αχαιοί του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβηκαν στη Λάρισα για το πρώτο διπλό χωρίς τον τραυματία Σούλης. Εκτός και οι Αργυρόπουλος, Μασούρας.

Την ίδια ώρα στη Δράμα η Δόξα υποδέχεται τον Διαγόρα. Οι μελανόλευκοι του Θανάση Κολιτσιδάκη θέλουν τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και παίζουν  χωρίς τους Νιμπά και Κουτσιανικούλη που είναι τραυματίες. Από την άλλη, οι Ροδίτες του Σάκη Θεοδοσιάδη πάνε στη Δράμα για το διπλό που θα τους φέρει στη 2η θέση. Εκτός έμειναν οι Καρατάσιος, Κωστούλας και Θεοδωράκης.

κερδισε στη λαρισα ο διαγορας

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Σε Νεάπολη και Αρταζ

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός φιλοξενεί τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θέλει το τρίποντο αλλά δεν μπορεί να ποντάρει σε Μπονέτι και Βλαχομήτρο. Για τους Ιεραπετρίτες, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν υπολογίζει σε πληθώρα παικτών! Συγκεκριμένα αναζητώντας το πρώτο φετινό τρίποντο παίζει χωρίς τους Γκούφα, Αργκιλέσι, Καλλιμάνη, Σέχου, Γκέγκολι και Παπαδάκη! 

Στην Άρτα, τέλος, ο Καραϊσκάκης υποδέχεται τον φιλόδοξο Εργοτέλη. Εκτός πλάνων για τους γηπεδούχους έχουν τεθεί οι Χουάντερσον, Χατζηδίμπας, Παππάς, Καζέλης, Τσούτσης, Ενγκομπά και Δεινόπαπας. Ο Εργοτέλης του Γιάννη Ταουσιάνη προέρχεται από το σούπερ διπλό στα Χανιά και  δεν υπολογίζει στους τους τραυματίες Σαρρή, Κουτάντο, Κούατενγκ. Εκτόες πλάνων και οι Μπότε, Ντουμάνη, Καπουράνη.

premiera gia apollon larisas

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις