Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Η ΑΕΚ χωρίς να χρειαστεί να τα δώσει όλα πέρασε άνετα από το Ηράκλειο, 2-0 τον μετριότατο και πάλι ΟΦΗ που έχει 4 ήττες σερί

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Ανετο πέρασμα της ΑΕΚ από το Ηράκλειο, 0-2 στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον ΟΦΗ. Η Ενωση χωρις να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έκανε αρκούντως καλή εμφάνιση για να μην δώσει δικαιώματα στους Κρητικούς. Πήρε στο τέλος ένα επαγγελματικό τρίποντο που την ανέβασε μόνη δεύτερη, στο +1 από τον Αρη. Ο ΟΦΗ γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα και έχει εγκλωβιστεί στους 19 βαθμούς, χωρίς να κινδυνεύει μεν, αλλά και δίχως ελπίδα διάκρισης.

Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, μετά το 10λεπτο ο ΟΦΗ έκανε μια-δυο απειλητικές εμφανίσεις στα καρέ του Αθανασιάδη που έδειξε αντανακλαστικά όταν χρειάστηκε. Από πλευράς ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ ήταν δραστήριος αλλά τον σταμάτησε ο Βάτερμαν στο 15’. Ανιαρό και νευρικό ματς στη συνέχεια, με τον ΟΦΗ ελαφρώς πιο κινητικό. Στο 43’ όμως η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Σιμάνσκι εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Λάτσι στην πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Σάκχοφ και κέρδισε τον Σαρδινέρο, για το 0-1!

μετρια εμφανιση ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ προσπάθησε να “στριμώξει” την ΑΕΚ και είχε ένα ωραίο φάουλ του Στάικου που έβγαλε ο Αθανασιάδης. Προϊόντος του χρόνου, όμως, η ΑΕΚ κέρδιζε μέτρα και ήλεγξε το ματς. Ελιχε μια καλή στιγμή με τον Αλμπάνη στο 61΄και στο 71’ διπλασίασε τα τέρματά της. “Δράστες” οι αλλαγές Χιμενεθ μόλις 5 λεπτά πριν το γκολ! Η έξοχη πάσα του Ολιβέιρα (είχε μπει στο 66’ αντί του Αλμπάνη) και ο Τάνκοβιτς (στο ίδιο λεπτό αντικατέστησε τον Ανσαριφάρντ) έγινε κάτοχος της μπάλας. Ετσι, με ιδανικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Βάτερμαν και “καθάρισε” το παιχνίδι. Από εκεί και μετά αμφότερες οι ομάδες συμβιβάστηκαν με την έκβαση του αγώνα και χωρίς σοβαρές φάσεις το ματς πήγε στη λήξη, 0-2.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σάκχοφ 43’, Τάνκοβιτς 71’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης. ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης, Στεφάνης. VAR: Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Στάρτζεον, Νέιρα, Βούρος (Γρίβας 59’), Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο (Καστάνιος 82’), Στάικος (Ντε Γκουζμάν 70’), Μεγιάδο, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 82’).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (Σιμόες 74’), Σβάρνας, Λάτσι (Νεντελσιάρου 56’), Λόπες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (Χριστόπουλος 74’), Αλμπάνης (Ολιβέιρα 66’), Ανσαριφάρντ (Τάνκοβιτς 66’).

δεν χρειαστηκε να τα δωσει ολα η ΑΕΚ

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις