MasterChef spoiler: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στα επόμενα επεισόδια

LIFESTYLE

MasterChef spoiler: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στα επόμενα επεισόδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef spoiler: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα των οντισιόν στο Masterchef 5.

01.02.2021 | 13:05

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα των οντισιόν στο Masterchef 5, όπου έξι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τις ποδιές τους και ακόμη δεκαπέντε έχουν πάρει το εισιτήριό τους για το bootcamp. Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται με ακόμη περισσότερους διαγωνιζόμενους, που θα φτιάξουν το πιάτο της ζωής τους για μια θέση στο Masterchef 5, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) θα δούμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί, ενώ δεν θα λείψουν τα ευτράπελα, οι αστοχίες και τα λάθη, που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης του Masterchef 5, καθώς προστίθεται μία ακόμη μέρα στο υπάρχον πρόγραμμα του Star. Έτσι, πλέον, οι αγαπημένοι μας Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα μας υποδέχονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

MasterChef 5: Τι λένε οι κριτές για τις φετινές αλλαγές

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά για 5η σεζόν στο Star, με το κοινό να ανυπομονεί να δει τι νέο μας επιφυλάσσει ο φετινός διαγωνισμός. Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα των auditions και μίλησε με τους κριτές, οι οποίοι μας έδωσαν μια «γεύση» από όσα έχουν συμβεί.

«Φέτος για πρώτη φορά μπορείς αν αποσπάσεις τρία ναι, να πάρεις την ποδιά και να περάσεις απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Τα παιδιά δεν το περίμεναν και μας εκμυστηρεύτηκαν ότι αν το ήξεραν θα ερχόντουσαν με άλλο πιάτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιο αυστηρός εκ των κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχουν ανταποκριθεί όλοι στις αλλαγές, και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Τα κριτήρια είναι ίδια: θέλουμε να δούμε την τεχνική τους, δημιουργικά πιάτα και φυσικά την προσωπικότητά τους» είπε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν θα δούμε μια γυναίκα MasterChef φέτος απαντά: «Οι πιθανότητες είναι μισές- μισές. Οι γυναίκες που έχουμε δει, στο σύνολό τους, είναι πολύ καλές». Ακόμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως η σημαντικότερη αλλαγή που θα υπάρξει φέτος είναι ότι δε θα χωριστούν οι παίκτες σε ομάδες: «Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς ως μέντορας. Πολύ σημαντικό αυτό», δήλωσε χιουμοριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Γιάννα Τερζή χορεύει στο TikTok με... μανικιούρ την παλαιστινιακή σημαία 01.02.2021 | 13:05
Γιαννακόπουλος: «Είμαι περίεργος να ακούσω τον πρωθυπουργό μετά την απόφαση για τον Φουρνιέ» 01.02.2021 | 13:05
March to Gaza: 160 Έλληνες θα πάνε στα σύνορα της Γάζας για να σπάσουν τον αποκλεισμό 01.02.2021 | 13:05
H κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει το σκάφος με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τους άλλους ακτιβιστές για Γάζα 01.02.2021 | 13:05
Ο Ρεξ, το λυκόσκυλο με το καμένο πρόσωπο: Από την κόλαση της Πεντέλης στη θαλπωρή μιας νέας ζωής 01.02.2021 | 13:05
VIP θεωρεία με 15.000 ευρώ, στρείδια και σαμπάνια για να δουν οι οπαδοί το ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο 01.02.2021 | 13:05
Πολεμικό σκηνικό στο Αλβανία – Σερβία: Παιδιά που συνόδευαν τους παίκτες έδειχναν τον δικέφαλο αετό 01.02.2021 | 13:05
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντί για θεραπεία, μαλώνω με τους συγγενείς μου και το αποκαλώ «ανάπτυξη χαρακτήρα» 01.02.2021 | 13:05
Exit mobile version