Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πυροσβέστης έβρος νεκρός: Ο Μητσοτάκης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυροσβέστης έβρος νεκρός: Ο Μητσοτάκης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια

Πυροσβέστης έβρος νεκρός: Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πυροσβέστη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή ενώ μετέβαινε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών στον Εβρο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Πυροσβέστης έβρος νεκρός: Πατέρας 3 παιδιών ο 46χρονος

Θρηνεί το Πυροσβεστικό Σώμα τον θάνατο του 46χρονου πυροσβέστη και πατέρα τριών παιδιών. Ο πυροσβέστης πνίγηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας που προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο πυροσβέστης ήταν πλήρωμα σε όχημα με άλλους δύο συναδέλφους του και πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή που είχε πληγεί από πλημμύρες. Σύμφωνα με ότι γίνεται γνωστό, κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο οι πυροσβέστες κατέβηκαν από το όχημα με τον 46χρονο να παρασύρεται από όγκο νερού.

Το πυροσβεστικό όχημα είτε ακινητοποιήθηκε είτε εξετράπη της πορείας του, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Κήπων κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Ο 46χρονος βγήκε από το όχημα με συναδέλφους του, ωστόσο τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν και έπεσε μέσα σε φρεάτιο. “Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά… Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών”, είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις