Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Βιερίνια: Εχω να δώσω
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Βιερίνια: Εχω να δώσω

ΠΑΟΚ - Βιερίνια: “Δεν παίζω για τα λεφτά, είχε πρόταση και δεν έφυγα για Σαουδική Αραβία - Αξίζει την ευκαιρία ο Γκαρσία, έχει μέλλον”

ΠΑΟΚΒιερίνια: Ο Αντελίνο Βιερίνια δεν μιλάει συνέχεια και χωρίς λόγο. Είναι το εντελώς αντίθετο του “μαϊντανού”. Αλλά αντιδημοσιογραφικό, δεν τον λες. Ευγενής και δεκτικός, ενώ πάνω από όλα, όταν ρωτηθεί, απαντάει Υπεκφυγές και μισόλογα δεν τα ξέρει ο Πορτογάλος. Και σήμερα που μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή, έβγαλε ειδήσεις. Εστω κι αν οι διενεργούντες τη συνέντευξη οι ίδιοι ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, του ΣΦ Κιλκίς ειδικότερα.

Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ-χαφ του “δικεφάλου” αφού έστειλε την αγάπη του στους οπαδούς, θυμήθηκε την πρώτη του μέρα στην Τούμπα. Και τις πρώτες του κουβέντες με Αλβες, Σάντος, τον κόσμο με την ΑΕΚ. Και αμέσως μετά άρχισε να δίνει ειδήσεις. Οπως, για παράδειγμα, πόσo ακόμα θα παίζει, μιας και ήδη έφτασε τα 35. “Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, τουλάχιστον εγώ δε νιώθω έτσι. Εχω ακόμα ως ποδοσφαιριστής, ως αρχηγός και ως άνθρωπος να δώσω. Το να φτάσεις στην κορυφή, είναι σχετικά εύκολο, να παραμείνεις είναι το δύσκολο. Ο καημός που έχω είναι ότι χτίσαμε καλές βάσεις να είμαστε στην κορυφή για πολλά χρόνια και χάσαμε λίγο το δρόμο. Εγώ αυτό που θα ήθελα, είναι τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωταθλητή”.

πιστεύει στον Γκαρσία ο Βιερινια

ΠΑΟΚ – Βιερίνια: Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ

Οσον αφορά όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με την ανανέωσή του ή όχι, υπογράμμισε:”Μιλούσαν για εκατομμύριο στο συμβόλαιο μου. Στην αρχή με τον κορωνοϊό, ήμουν ο πρώτος που μείωσε το συμβόλαιο του και συζήτησα με τους υπόλοιπους για να το μειώσουν. Άκουσα ότι εγώ ζητούσα 150.000 για να παίξω στα πλέι οφ κάτι που δεν ισχύει. Δεν είπα ποτέ όχι σε καμία πρόταση του ΠΑΟΚ, γιατί μου είχαν κάνει. Πάντα έλεγα ναι σε αυτά που μου είχαν πει. Σε μία φάση σταμάτησε η συζήτηση και μετά το τέλος των πλέι οφ, περίμενα μια πρόταση, που δεν ήρθε. Είχα ζητήσει να μιλήσω με τον κ. Ιβάν. Για να ξεκαθαρίσει το θέμα, μετά τον πρώτο χρόνο είχα πρόταση να φύγω με τα διπλά λεφτά από εδώ. Είναι καλό να τα ξέρει ο κόσμος, γιατί δε μιλάω, δε μιλάω και με γ@μάνε από παντού. Το θέμα μου δεν ήταν ποτέ οικονομικό. Αν ήταν θέμα οικονομικό δεν θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ. Μπορούσα να πάω Σαουδική Αραβία, μπορούσα να πάω κι αλλού, αλλά αυτό που ήθελα εγώ ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ”.

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και προπονητικά ο Βιερίνια ήταν ξεκάθαρος: “Από τη στιγμή που ήρθε ο Πάμπλο, η ομάδα νιώθει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, ότι έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλα τα παιχνίδια. Ούτε στο 3-1 με τον Ολυμπιακό στην τούμπα, δεν είχαμε κλείσει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό. Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία του Γκαρσία ως προπονητή, γιατί τώρα τον γνωρίζω και νομίζω ότι έχει μέλλον”.

Τέλος, ο Βιερίνια είπε και για την είσοδο των παικτών στην ΑΜΚ του μπασκετικού ΠΑΟΚ: “Το έχουμε κάνει ήδη… Έχουμε μαζέψει τα λεφτά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τα έχουμε δώσει”.

ακουγεται στην ψυχη του κοσμου ο Πορτογαλς

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Σύννεφα και ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ του Μπόλονι και των παικτών του
Ο Γιακουμάκης και η Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις