Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Βόλος 8άδας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Βόλος 8άδας!

Ελλάδα - κύπελλο: Ματσάρα για τα πρώτα 45’, σούπα τα επόμενα 45’ και 1-1 στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Βόλο, στην επόμενη φάση οι Θεσσαλοί

Ελλάδακύπελλο: Με οδηγό το εμφατικό 4-1 με το οποίο είχε κερδίσει στο Βόλο για το πρωτάθλημα μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ. Μόνος στόχος η ανατροπή το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, όσο δύσκολο κι αν γνώριζαν οι Κρητικοί πως είναι αυτό. Και μολονότι οι Βολιώτες μπήκαν δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσουν, ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από δύο… προειδοποιητικές βολές από Μήτογλου και Μπαρτόλο για τους φιλοξενούμενους, το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ ο Σαρδινέρο στο 12’. Ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Σαρδινέρο δεν λάθεψε, με κεφαλιά έκανε το 1-0.Ο Βόλος παρά το σοκ του γκολ δεν άλλαξε ρυθμο, πίεσε εκ νέου και δικαιώθηκε. 

Στο 19’ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Νίνη και ο Μπαρτόλο σε δεύτερο χρόνο έκανε ασίστ πάρε-βάλε στον Δουβίκα. Αυτός, με άνεση απάντησε και ισοφάρισε 1-1. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε. Κάποιες σποραδικές καλές στιγμές και ενδιαφέροντα σουτ με Σαρδινέρο αφενός και Νίνη αφετέρου. Μέχρι το 37’ που ο Βόλος έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να προηγηθεί. Οταν ο ο Δουβίκας αρχικά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Σωτηρίου και στη συνέχεια συνεχεία ο Νίνης με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. 

καλο το πρωτο ημιχρονο οφη-βολος

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ ημίχρονο

Με το γκολ του Βόλου να έχει κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση (ήθελε 4-1 πια ο ΟΦΗ για να περάσει) ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν καταφανώς χαμηλότερος. Μια καλή φάση του Βόλου με τον Δουβίκα στο 50’ κι ένα πλασέ του Καστάνιος που έβγαλε ο Μήτογλου οι καλύτερες στιγμές. Γκολ πάντως δεν μπήκε, ούτε και έγινε η τεράστια ευκαιρία. Δίκαια έμεινε το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Και έστειλε στην 8άδα τους Θεσσαλούς.

Το παιχνίδι σφύριξε χωρίς πρόβλημα ο Μανούχος με βοηθούς τους Διπλάρη και Κολλιάκο.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γουές (Γρίβας 79’), Βαφέας (Καστάνιος 46’), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Σολίς 54΄), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος (Σελίμοβιτς 54’), Στάρτζεον (Φερέιρα 79’), Σαρδινέρο.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Σάντσες (Τέκιο 84’), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης (Περέα 60’), Μαρτίνες (Κρητικός 80’), Μπαρτόλο (Μπάλας 84’), Δουβίκας.

σκοραρε ο Δουβικας

Δείτε ακόμα: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις