Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Ανακοινώθηκε η αναβολή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Ανακοινώθηκε η αναβολή

ΕΠΟ - εκλογές: Ενα μήνα πίσω, για 19 Μαρτίου η εκλογική ΓΣ της ομοσπονδίας - Αύγουστο ζήτησε μέσω του αντιπροέδρου του Αγραφιωτη ο Ολύμπιακός!

ΕΠΟεκλογές: Οπως αναμενόταν αναβλήθηκαν εκ νέου οι εκλογές της ΕΠΟ που είχαν ανακοινωθεί για 19/2. Η συνεχιζόμενη κατάσταση λοκντάουν ελέω πανδημίας έφερε ακόμα μία αναβολή και πλέον πάμε ένα μήνα πίσω και μένει να φανεί αν θα γίνει και τότε η εκλογική ΓΣ. Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η εισήγηση του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτη, που πρότεινε να γίνουν οι εκλογές τον Αύγουστο! Κάτι που θα σήμαινε, ότι η διοίκηση Γραμμένου, που κατά τους «ερυθρόλευκους» έχει… καταστρέψει το ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να παραμείνει ακλόνητη στη θέση της για τους επόμενους μήνες!

ΕΠΟ – εκλογές: Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: “Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε η ματαίωση της  προγραμματισμένης για τις 19 Φεβρουαρίου 2021 Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας. Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων”.

έπεται νέα σθυνάντηση υπουργειο ομοσπονδιας

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις