Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Ανετος ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Ανετος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Επιβλήθηκε σαν σε προπόνηση 3-0 του ΟΦΗ και έχασε και πέναλτι - Παραμένει μακράν πρώτος και αγκαλιά με τον τίτλο 

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο γκάζι έφτασε άνετα στη νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στο “Καραϊσκάκης”. Μάλιστα είχε και ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, καθώς και χαμένο πέναλτι. Οπως και να έχει οι πρωταθλητές έφτασαν άνετα στο τρίποντο και παραμένουν μακράν πρώτοι αγκαλιά με τον τίτλο. Ο ΟΦΗ γνώρισε την πέμπτη διαδοχική του ήττα αλλά ελέω άριστου ξεκινήματος και χειρότερων αντιπάλων παραμένει ασφαλής στους 18 βαθμούς και την 10η θέση.

Ο Μασούρας στο 6’, ο Εμβιλά στο 8’ έκαναν τις πρώτες καλές ενέργειες χωρόις αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός στην πρώτη φάση ζήτησε πέναλτι που δεν επιβεβαιώθηκε από το VAR, ενώ στο 19’ από συνδυασμό των Μασούρα και Καμαρά ο Ελ Αραμπί και ο Λυμπεράκης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή! Ο επερχόμενος Εμβιλά, όμως, με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες με Ελ Αραμπί και Καμαρά, ενώ στο 30’ ο Μασούρας χρίστηκε σκόρερ. Ο συνδυασμός των Βαλμπουενά-Καμαρά έφερε τον Ολυμπιακό προ της εστίας και η ασίστ στον 27χρονο ερυθρόλευκο του έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει το 2-0. Ενα γκολ ακόμα του Ελ Αραμπί στο 41’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το 2-0 έμεινε ως την ανάπαυλα.

σκοραρε ο Μασουρας

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη το τελειωμένο ματς δεν σταμάτησε τους γηπεδούχους από το να προσπαθού να σκοράρουν κι άλλα γκολ. Ο Φορτούνης σε 1-2 περιπτώσεις αλλά και οι Ελ Αραμπί, Μασούρας είχαν καλές φάσεις και στο 68’ ο τοπ σκόρερ του Ολυμπιακού σκόραρε. Σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά και  πέτυχε το 3-0. Ο Βάτερμαν και το δοκάρι κράτησαν το σκορ στο 3-0 ως το 78’ που ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία, στο 78’ ο Τιάγκο Σίλβα ανατράπηκε από τον Σελίμοβιτς και το πέναλτι έχασε ο Φορτούνης με τη συνδρομή του δοκαριού! Για να μείνει τελικό σκορ το 3-0.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Εμβιλά 20’, Μασούρας 37’, Ελ Αραμπί 68’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας. ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν, Αναστασάκης. VAR: Διαμαντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Μπα (Παπασταθόπουλος 64′), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (Τιάγκο Σίλβα 64′), Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 70′), Μπρούμα (Φορτούνης 40′), Ελ Αραμπί (Χασάν 70′).

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (Μίγγος 61′), Λυμπεράκης, Κοροβέσης (Γιαννούλης 62′), Στάικος, Βαφέας (Ντε Γκουζμάν 78′), Γρίβας, Στάρτζεον (Καστάνιος 78′), Γκαργκαλατζίδης (Σαρδινέρο 62′).

εχασεκαι πεναλτι ο ολυμπιακος

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις