Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Προβολείς στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Προβολείς στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αρη στο πιο μεγάλο παιχνίδι του προγράμματος - Με Απόλλων και ΟΦΗ εντός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η αυλαία ανοίγει στην Τούμπα στις 15:00. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 4η θέση ισόβαθμος με τον Άρη. Και επιζητά την νίκη θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της ΑΕΚ ή του Άρη που παίζουν λίγες ώρες αργότερα μεταξύ τους. Στον αντίποδα ο Απόλλων πρωινή από ένα σερί τριών σερί ήττών αλλά δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο εμπλοκής σε παιχνίδια παραμονής καθόσουν Λάρισα και Λαμία βρίσκεται πολύ πιο πίσω στη βαθμολογία.

Στις 17.15 στο Βόλο η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή ίσως είναι και η τελευταία ελπίδα των Θεσσαλών να διεκδικήσουν το πλασάρισμα στην εξάδα. Ήδη υπολείπονται 9 βαθμών του Αστέρα και οτιδήποτε άλλο πλην του τριπόντου θα σημάνει οριστικό τέλος στα όνειρα για πλέι οφ. Αν κερδίσουν, πάντως, οι Βολιώτες μειώνουν στους έξι από τους Αρκάδες και όλα είναι ανοιχτά. Αρκάδες, πάντως, που είναι σε σούπερ φόρμα με σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Κέρδος ο Μπεν Χατίρα για την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Σε Φάληρο και ΟΑΚΑ

Την ίδια ώρα (17.15) Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο “Καραϊσκάκης” τον ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες είναι σχεδόν βέβαιοι πρωταθλητές δεδομένου ότι βρίσκομαι στο + 14 από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί φυσικά στον ΌΦΗ όποιος με τέσσερις σερί ήττες πάει στον Πειραιά εν μέσω ιδιαίτερα δυσμενούς αγωνιστικού μομέντουμ.

Στις 19.30 στο ΟΑΚΑ, τέλος, διεξάγεται το μεγαλύτερο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την μάχη της δεύτερης θέσης. Τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια της περιόδου. Η Ενωση μετά την πρώτη και μοναδική ως τώρα ήττα επί ημερών Χιμένεθ (0-2 από ΠΑΣ), επέστρεψε στις επιτυχίες. Έκανε επαγγελματικό διπλό 2-0 στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και εκμεταλλεύτηκε την νέα ήττα του Άρη 2-1 στην Τρίπολη. Τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς.

σιγουρος πρωταθλητης ο ολυμπιακος

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις