Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – κύπελλο: Ροτέισον στα Γιάννινα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – κύπελλο: Ροτέισον στα Γιάννινα

Παναθηναϊκός - κύπελλο: Με πέντε βασικούς εκτός αποστολής οι επιλογές του Μπόλονι ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτου προημιτελικού

Παναθηναϊκόςκύπελλο: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, το ότι μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν είναι τυχαίο. Μάλιστα, μία εξ’αυτών των νικών είναι κοντά στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση ομάδα με τρία σερί δίπλα δεν μπορεί να την αγνοήσει κάνεις. Μολαταύτα ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι ανεβαίνει με πέντε βασικούς εκτός αποστολής να παίξει στους Ζωσιμάδες το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τους Μόλο, Μαουρίσιο, Βιαγιαφάνιες, Καμπετσή και Σένκεφελντ. Ο τελευταίος έχει ξεπεράσει τον μικρό τραυματισμό που είχε. Ομως προτιμήθηκε να μη ρισκάρει για να είναι 100% έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τους άλλους τέσσερις είναι καθαρά θέμα ροτέισον, να πάρουν απαραίτητες για τη συνέχεια ανάσες.

εκτος αποστολης ο Βιγιαφανιες

Παναθηναϊκός – κύπελλο: Η αποστολή

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπόλονι για το παιχνίδι στην Ηπειρο περιλαμβάνει τους εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας.

ροτεισον ο παναθηναικος

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις