Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φιλιππίδης – Ανατροπή: Απόφαση έκπληξη η ΕΡΤ
LIFESTYLE

Φιλιππίδης – Ανατροπή: Απόφαση έκπληξη η ΕΡΤ

Φιλιππίδης - παρενόχληση: Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον ηθοποιό τελειώνουν όχι μόνο αυτόν από το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” αλλά όλο το χαρακτήρα του!

ΦιλιππίδηςΑνατροπή: Με όλα όσα έχουν συμβεί εσχάτως, όλα όσα καθημερινά αποκαλύπτονται έφεραν σε δυσχερέστατη θέση τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την ΕΡΤ που δεν έδειξε ανοχή σε όσα τον βαρύνουν και την πληθώρα καταγγελιών για παρενόχληση. Από το Ραδιομέγαρο με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πως ο ηθοποιός θα αποτελέσει παρελθόν από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Και μάλιστα έγινε γνωστό, ότι ο Φιλιππίδης ενημερώθηκε ήδη πως κόβεται από τη σειρά, με απόφαση της εταιρείας παραγωγής.

Το μόνο που έμενε να ξεκαθαρίσει ήταν αν θα αντικατασταθεί και από ποιον. Η αν θα κοπεί ο ρόλος του. Η τελευταία ενημέρωση, λοιπόν, λέει πως σύμφωνα με τον σεναριογράφο Άγγελο Χασάπογλου, «Παρασκευάς» θα πάψει να υφίσταται ως ρόλος. Και πως ένας καινούργιος χαρακτήρας θα αναδυθεί από το σενάριο.

xaireta moy ton platano

Φιλιππίδης – Ανατροπή: Ο Χασάπογλου

“O ρόλος του Παρασκευά θα πάψει να υφίσταται” είπε χαρακτηριστικά ο Χασάπογλου σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: “Στη σειρά θα μπει ως ρόλος ο αδερφός του Παρασκευά. Θα γίνει μια αφήγηση στη σειρά για να μπει ο νέος ρόλος. Ακούμε και εμείς σαν ομάδα διάφορα ονόματα που αναφέρονται στα Μέσα ως υποψήφιοι να μπουν στη σειρά, απλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω, πιθανόν κάτι από όλα αυτά να ισχύει”.

τελος απο την ερτ ο φιλιππιδης

Δείτε ακόμη: 

Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»
Χαϊκάλης: Γιατί η Ηλιάνα δεν έκλεισε το τηλέφωνο και με άφησε να φτάσω στην κορύφωση;
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γιατί όλοι καταγγέλλουν στα social media και δεν πήγαν τότε;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις