Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στη σκιά του ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στη σκιά του ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Σε Λάρισα, Ηράκλειο και Χαριλάου τα άλλα ματς της ημέρας - Το χιόνι απειλή για τη διεξαγωγή του ματς στο Αλκαζάρ

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ρίχνει βαριά τη σκιά του στα συνολικά τέσσερα παιχνίδια της αποψινής αγωνιστικής μέρας, 22ης της Σούπερ Λιγκ. Μολαταύτα τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο υπόλοιπο πρόγραμμα κάθε άλλο παρά ανούσια ή χωρίς ενδιαφέρον είναι. Η αγωνιστική δράση ανοίγει στις 15.00 στου Χαριλάου, όπου ο Αρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ενας Αρης που έχασε 2-1 αλλά διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στο κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο δε Παναιτωλικός μάχεται για την επιβίωσή του στην κατηγορία και προέρχεται από την ήττα 1-2 από τον φορμαρισμένο ΠΑΣ, αποτέλεσμα που του κατάφερε ισχυρό πλήγμα.

Για τον Αρη μπήκε στην αποστολή ο μεσοεπιθετικός Γκαρσία,, αλλά και ο σέντερ μπακ Δεληζήσης. Παραμένουν εκτός αγώνα οι μέσοι Ματίγια, Τζέκο και ο αμυντικός Ιωάννου. Για τους Αγρινιώτες πολλά τα προβλήματα, τέθηκε νοκ άουτ και ο μπακ Τζανακάκης, αλλά και οι μέσοι Γιάκολις, Μανθάτης, οι μπακ Λιάβας Καρασαλιδης και ο στράικερ Ματσόλα.

στου Χαριλαου ο Αρης με Παναιτωλικο

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στη Λάρισα 

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στις 17.15 σε ένα ματς με πλούσια παράδοση και κάθε άλλο παρά φιλικές σχέσεις. Η ΑΕΛ έχει φροντίσει να είναι καθαρό και διαθέσιμο για το ματς το Αλκαζάρ, αλλά η συνεχής χιονόπτωση απειλεί ευθέως τη διεξαγωγή του ματς. Η ΑΕΛ δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα ανακληθέντα δελτία. Και φυσικά απειλείται με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών που θα είναι καταδικαστικοί παράγοντες αν προκύψουν. Ο σέντερ μπακ Μιχαήλ και ο στράικερ Ντουρμισάι με τον τοπ σκόρερ Πινάκα εκτός μάχης για την ΑΕΛ.

 Για την ΑΕΚ η μάχη της δεύτερης θέσης είναι εν εξελίξει, μολονότι η ήττα από τον Αρη ήταν ηχηρό σκαμπίλι στις φιλοδοξίες της. Ο Χιμένεθ δηλώνει ικανοποιημένος από την βελτίωση που διακρίνει αλλά εφιστά την προσοχή στην άμυνα όπου παρατηρούνται και τα σοβαρότερα προβλήματα. Δεν υπολογίζονται απόψε οι μέσοι Σάκχοφ και Γαλανόπουλος, καθώς και ο σέντερ μπακ Σβάρνας και ο εξτρέμ Μαχαίρας. Τιμωρημένος ο Κρίστισιτς.

απειλείται το ματς ΑΕΛ - ΑΕΚ λογω χιονιου

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στο Ηράκλειο

Στις 17.15 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο. Oι Κρητικοί έχουν μια διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες θέσεις αλλά ακόμα δεν έχουν σωθεί και καίγονται για βαθμό ή βαθμούς. Απόψε  επιστρέφεται μετα από καιρό ο επιθετικός Γιάννου, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο μέσος Μεγιάδο. Εκτός ο τιμωρημένος μέσος Νέιρα και ο μπακ Σελίμοβιτς. Στον Βόλο που είναι αδιάφορος βαθμολογικά, πάγια προβλήματα μόνο απασχολούν τον Λόπεθ. Αλλά αυτά είναι αρκετά και δυσχεραίνουν το έργο του Ισπανού μάνατζερ που θα παρατάξει ομάδα ίδια με του κυπέλλου. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την κόπωση των παικτών.

κρίσιμο ματς για οφη

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις