Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Βολοθύελλα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Βολοθύελλα!

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Ο Βόλος πέρασε από τη Ηράκλειο με νίκη 1-2 τον ΟΦΗ - Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες - Έχασαν ευκαιρίες, είχαν και δύο δοκάρια οι Κρητικοί

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Ο ΟΦΗ πήρε …μπροστά με καθυστέρηση και όταν αυτό συνέβη, ήδη έχανε 2-0 από τον Βόλο που δεν χαρίζει …κάστανα ούτε εν καιρώ χιονιά και παγετού! Πέρασε σαν …χιονοθύελλα από το Ηράκλειο, πήρε διπλό 2-1 και άφησε τον ΟΦΗ με τα δύο δοκάρια. Και το καθυστερημένο τερμα του Καστάνιος που δεν άλλαξε τίποτα στην οικονομία του αγώνα. Ετσι ο Βόλος έχει καθαρίσει τη σεζόν και με τη βούλα πια. Ενώ ο ΟΦΗ έχει ένα +7, αλλά προέρχεται από σερί ηττών που τον καθήλωσε 11ο και παραμένει σε θέση που μπορεί να βρεθεί σε σοβαρές περιπέτειες.

Ο Βόλος στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί. Στο 3’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Ριένστρα ο Περέα χρίστηκε σκόρερ, με κεφαλιά για το 1-0. Μάλιστα μετά το γκολ οι Βολιώτες δεν έριξαν ταχύτητα, συνέχισαν να πιέζουν και μόλις στο 21’ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων! Από εξαιρετική πάσα του Μπαρτόλο, ο Δουβίκας τελείωσε τη φάση ιδανικά και νίκησε τον Σωτηρίου για το 0-2. Μάλιστα συνέχισε να απειλεί και έφτασε κοντά στο 0-3 σε 2-3 φάσεις. Ο ΟΦΗ ξύπνησε, έστω αργά και άρχισε να πιέζει. Πλησίασε στο γκολ μετά το ημίωρο με τον Γιαννούλη στο 32’ να έχει δοκάρι.

σκοραρε ο Καστανιος αλλά δεν ήταν αρκετο

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ τα έπαιξε όλα για όλα και αγωνιστικά δικαιώθηκε. Ήταν εκείνος που κυριάρχησε και απείλησε σε περισσότερες από 2-3 φάσεις. Εχασε μεγάλες ευκαιρίες να μειώσει, αλλά είτε η αστοχία των Ντε Γκούζμαν, Στάικου, Στάρτζεον, είτε ο Κλέιμαν, είτε το δοκάρι του στο 61’ κράτησαν το σκορ στο 0-2. Μέχρι το 63, όταν ο Καστάνιος με προβολή από κοντά σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Κρητικών για το 1-2. Παρά τη μείωση και την προσπάθεια των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν, η διαχείριση του Βόλου ήταν καλή και το ματς έληξε χωρίς άλλο τέρμα.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Καστάνιος – Περέα, Δουβίκας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας. ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος, Γεωργακόπουλος. VAR: Σιδηρόπουλος.
ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 62’), Γιαννούλης, Βαφέας (Φερέιρα 76’), Διαμάντης, Ουές, Ντε Γκούζμαν (Γρίβας 62’), Μεγιάδο, Στάϊκός, Στάρτζεον, Καστάνιός.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέϊμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (Κιάκος 46’), Τσοκάνης, Μαρτίνες (Κρητικός 92’), Δουβίκας, Μπαρτόλο (Σάντσες 67’), Νίνης (Σάντος 76’), Περέα.

δικαια κερδισαν οι θεσσαλοι

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις