Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Φώτα στην Ιβηρική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Φώτα στην Ιβηρική

Τσάμπιονς Λιγκ - Φάση των “16”: Στη Σεβίλλη η ομώνυμη υποδέχεται την Ντόρτμλουντ και στο Οπόρτο δοκιμάζεται από την Πόρτο η Γιουβέντους 

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Ακόμα δύο ζευγάρια πέφτουν στη μάχη πρόκρισης για την 8άδα απόψε. Ωρα έναρξης σε αμφότερα τα παιχνίδια 22.00. Στο Ντραγκάο η Πόρτο υποδέχεται τη Γιουβέντους. Ένα ζευγάρι που τελευταία φορά συναντήθηκε ακριβώς 4 χρόνια πριν, πάλι σε αυτό το στάδιο του θεσμού. Με “αφεντικό” τότε τη Γιουβέντους, που είχε πάρει πρόκριση με δύο νίκες (2-0 στο Ντραγκάο και 1-0 στο Τορίνο). Οι Πορτογάλοι δεν μπορούν να ποντάρουν στους Μαρκάνο, Οτάβιο και τον Νάνου, άπαντες τραυματίες. Η Πόρτο προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο δε Τσάμπιονς Λιγκ φέτος στο “Ντραγκάο” δεν έχει δεχτεί καν γ

Στη Γιουβέντους, χάνουν το πρώτο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο 2021, οι Κουαδράδο, Ραμσεϊ, Ντιμπάλα και ο Αρτούρ, όλοι τους τραυματίες. Πέραν αυτού, υπάρχει και σαφής επηρεασμός ψυχολογικά από την ήττα με τη Νάπολι. Αποτέλεσμα που της στέρησε κρίσιμους βαθμούς στη μάχη κορυφής και τίτλου! Φέτος, πάντως, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβε έκανε μόνο νίκες. Τελευταία της ήττα ήταν ακριβώς τέτοια μέρα πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ 1-0 στη Λιόν.

δυο γκολ ο Ροναλντο

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Σεβίλλη και Ντόρτμουντ

Στη Σεβίλλη και το “Σάντσεθ Πιθχουάν” η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ. Μαστόρισσα στο Γιουρόπα Λιγκ η ισπανική ομάδα, πάει να μεταφέρει την εμπειρία της στην ανώτερη διασυλλογική διοργάνωση. Εκτός αγώνα απόψε οι αξιολογότατοι Αργεντίνοι μέσοι Ακούνια και Οκάμπος (4 γκολ).

Η άλλοτε κραταιά Μπορούσια ήδη σχεδιάζει τη νέα σεζόν. Οχι ότι έχει παρατήσει το “φέτος” η Ντόρτμουντ, τουναντίον. Απόψε, πάντως, θα απουσιάσουν ο μέσος Βίτσελ, ο βασικός γκολκίπερ Μπέρκι καθώς και οι μακροχρόνια τραυματίες Σμέλτσερ, Ζάγκαντου.

αναδιοργανωνεται η Ντορτμουντ

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις