Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τάσου Δουβίκα από το Βόλο, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι το όνομα του Τάσου Δουβίκα. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο Βόλος βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φέτος σε 26 ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όμως φαίνεται πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο Έλληνας στράικερ που είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1999, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Τρίπολης, από όπου και τον απέκτησε ο Βόλος το καλοκαίρι. Με την ομάδα της Αρκαδίας είχε 52 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Μερικά λόγια για τον φορ

Ο Αναστάσιος ή απλώς Τάσος Δουβίκας, γεννημένος τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΝΠΣ Βόλος. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μια εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μια νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017 με 2018.

Λίγο αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018 με 2019, τερματίζοντας μια μακρόχρονη… ξηρασία. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας: Νέων με δέκα συμμετοχές και οχτώ γκολ, και Ελπίδων, με 9 συμμετοχές.

Τάσος Δουβίκας Best of: 2020/21

Δείτε ακόμη:

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις