Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Στατιστικό… σφάλμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Στατιστικό… σφάλμα

Σούπερ Λιγκ - Παναθηναϊκός: Μετά από τρεις μήνες οι δύο σερι ήττες στον Παναθηναϊκό, αν χάσει με την ΑΕΚ τρίτο σερί θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει φέτος

Σούπερ ΛιγκΠαναθηναϊκός: Η δεύτερη σερί ήττα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν κάτι που συνέβη μετά από από τρεις μήνες!Και αυτό ασφαλώς προβλημάτισε. Οι πράσινοι έχασαν με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Πέμπτη για το κύπελλο ενώ αμέσως μετά από λίγα 24ωρα γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό και στο πρωτάθλημα. Πλέον το τριφύλλι θα επιδιώξει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν χάσει, δε, θα είναι η πρώτη φορά φέτος που μετράει τρεις σερί ήττες!

Ο Γιοάν Μολό, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό. Και σημειώνει: “Συνεχώς αναρωτιέμαι αν έπαιξα καλά, είτε κάναμε καλό ή κακό παιχνίδι, είτε νικήσαμε ή χάσαμε. Πάντοτε προσπαθώ να βελτιώνομαι. Με την ομάδα θα επανέλθουμε πιο δυνατοί. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, γιατί το πιο σημαντικό είναι η αντίδρασή μας όταν έρχεται η δύσκολη στιγμή…”. Στέλνοντας έτσι μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

μηνυμα απο Μολό

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Ξένους διαιτητές θέλει ο ΠΑΣ

Στο μεταξύ ο ΠΑΣ Γιάννινα με επιστολή του προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ κατέθεσε επίσημα αίτημα για παρουσία ξένων διαιτητών στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος στις 3 Μαρτίου θα κρίνει την πρόκριση και ο ΠΑΣ έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά τη νίκη 2-1 στο Αγρίνιο. Ετσι, ζήτησε από την ΚΕΔ να ορίσει ξένους διαιτητές για λόγους αξιοπιστίας, στο ματς-ρεβάνς της 3ης Μαρτίου (20:00, “Λεωφόρος”).

οριστικα στις 18/2 οι εκλογες

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις