Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Πρώτος τελικός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Πρώτος τελικός

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Λαμία σε ματς Do-Or-Die και στη σκιά της απόφασης για επανορισμό του αναβληθέντος Λαμία-ΑΕΛ

Σούπερ ΛιγκΕξ αναβολής: Εξ αναβολής από την 8η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Λαμία στο “Αλκαζάρ”, το οποίο έχει ολοφάνερα διαστάσεις τελικού. Υπενθυμίζεται δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την αναβολή του Λαμία-ΑΕΛ την υπόθεση των ανακλήσεων των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της Λάρισας. Παιχνίδι για το οποίο μόλις χθες Τρίτη η Σούπερ Λιγκ διά του αθλητικού δικαστή διατάχθηκε να ορίσει ξαναδεί και όντας 100% την ομάδα της ΑΕΛ. Έτσι η σημερινή αναμέτρηση βρίσκει τις δύο ομάδες να παίζουν με δύο μας λιγότερα και την διαφορά στους πέντε βαθμούς (15 Λαμία, 10 Λάρισα). 

“Παίζουμε κόντρα σε ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς και πρέπει να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς από το ματς με τον Ατρόμητο” σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός των βυσσινί, Ο Φέστα. Νοκ άουτ ο σέντερ μπακ Μαξιμένκο για τη Λάρισα, όμως εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο επιθετικός Ντουρμισάι. Διαθέσιμοι ξανά επίσης ο βασικός χαφ Σπαρβ και ο Σέντερ μπακ Τσόσιτς. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ρόμανιτς στη Λαμία και τραυματίας ο μέσος Τιρόνε. Πάντα εκτός ο μέσος Βασιλακάκης. 

Ο Ακούνια σκοράρει στο Ατρόητος ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Η παράδοση

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την Λαμία. Και τις δύο φορές που ως κόουτς της ΑΕΛ είχε αντίπαλο την ομάδα της Φθιώτιδας έχασε. Το 2018 οι Λαρισαίοι ηττήθηκαν 2-1 στην “AEL FC Arena”, ενώ έχασαν και στο παιχνίδι του β΄γύρου εκτός έδρας 2-1. Ο δε κόουτς της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, τελευταία φορά βρέθηκε ως αντίπαλος στο δρόμο της ΑΕΛ το 2018. Ως προπονητής του Πανιωνίου τότε και πήρε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας.

τεραστιας σημασιας νίκη η Λαμία

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις