Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

10

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Ειρήνη Κολιδά: Από το Survivor στους αγρούς
LIFESTYLE

Φάρμα – Ειρήνη Κολιδά: Από το Survivor στους αγρούς

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Η κάμερα του «Ευτυχείτε» κατέγραψε τους Θανάση Πάτρα, Ειρήνη Κολιδά, Σοφία Παυλίδου και Μιχάλη Ιατρόπουλο, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη «Φάρμα».

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» κατέγραψε τους Θανάση Πάτρα, Ειρήνη Κολιδά, Σοφία Παυλίδου και Μιχάλη Ιατρόπουλο, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη «Φάρμα», που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η συμμετοχή της Ειρήνης Κολιδά, η οποία είχε εντυπωσιάσει το 2017 στο Survivor με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα, αλλά είχε την ατυχία να αποχωρήσει τραυματισμένη μετά από το τροχαίο ατύχημα των Μαχητών.

«Άγχος δεν έχω, πάμε κάπου που είναι οικείο το περιβάλλον και πολύ διαφορετικό από το κλείσιμο που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο λόγω κορονοϊού. Οπότε νιώθουμε όλοι χαρά, αν εξαιρέσουμε αυτά που θα αφήσουμε πίσω μας. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολα όσο στο Survivor… Μία εμπειρία ακόμη λοιπόν. Πάντα πάμε για τη νίκη ό,τι και να κάνουμε» είπε η Ειρήνη στην κάμερα του Open.

Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό

Σε ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων βρίσκεται «Η Φάρμα» που μέσα στο Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Την Πέμπτη στο «Πρωινό» είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό της Φάρμας. Το προνόμιο του Αρχηγού είναι πως μένει μόνος του, ενώ στο δωμάτιό του έχει και δικό του μπάνιο. Ο Αρχηγός θα προκύπτει μετά από ψηφοφορία των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες θα προτείνουν τον υποψήφιο Αρχηγό τους και από τον αγώνα αρχηγίας θα προκύπτει ο μοναδικός Αρχηγός της «Φάρμας» που θα συντονίζει τις δουλειές και θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση.

Ο Αρχηγός θα επιλέγει επίσης τον πρώτο μονομάχο και υποψήφιο προς αποχώρηση. Παράλληλα ο χαμένος αγρότης που θα αποχωρεί θα αφήνει και ένα καθοριστικό γράμμα για την επόμενη εβδομάδα. Ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά τουλάχιστον, δε θα υπάρχει. Ίσως όμως δούμε στη συνέχεια.

Φάρμα μποστάνι Φάρμα σκηνικό Φάρμα σκηνικό Φάρμα σκηνικά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις