Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εκλογές ΕΠΟ: Στο… παιχνίδι ως «Plan B» o Νικολαΐδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκλογές ΕΠΟ: Στο… παιχνίδι ως «Plan B» o Νικολαΐδης

ΕΠΟ εκλογές: Στις 27/3 οι εκλογές μετά από τρεις αναβολές.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο στο «Plan B» για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Όπως αναφέρει η «Livesport», ο παλαίμαχος αθλητής και διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται στο κεντρικό πλάνο του «Plan B» για τις εκλογές της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ζήτημα και ο Νικολαΐδης εμφανίζεται ψηλά στην λίστα της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα στην Ομοσπονδία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ζαγοράκης παραμένει η πρώτη επιλογή για την ΕΠΟ.

Ντέμης Νικολαϊδης

Στις 27/3 οι εκλογές

Μετά από τρεις αναβολές στην ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών της, λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η ΕΠΟ τις μετέθεσε αυτή τη φορά για τις 27 Μαρτίου.

Μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κατά τη διεξαγωγή γενικών συνελεύσεων και αρχαιρεσιών Ομοσπονδιών και Ενώσεων, στην ΕΠΟ είναι προετοιμασμένοι να διενεργήσουν τις αρχαιρεσίες με δύο τρόπους, δηλαδή με φυσική παρουσία των εκλεκτόρων και με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ», εφόσον δεν επιτραπούν οι μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε για τις 19 Ιανουαρίου και εν συνεχεία -πάντα λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό – για τις 19 Φεβρουαρίου.

ΕΠΟ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις