Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Αστέρι εξάδας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Αστέρι εξάδας

Σούπερ Λιγκ - 24η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ, μετά από πέντε σερί ήττες και καθάρισε μαθηματικά τη θέση του στα πλέι οφ

Σούπερ Λιγκ24η αγωνιστική: Πυρπολητής ο Αστέρας Τρίπολης, στην κυριολεξία βάζει φωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ στην οποία εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του. Επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και κινδυνεύει να μείνει μέχρι και 4ος την Κυριακή. Στην 5η θέση οι Τριπολιτσιώτες μαζί με τον Παναθηναϊκό και οι 5/6 θέσεις των πλέι οφ έχουν πια απόσταση βολής!

Μόλις στο 3’ ο Σίτο έχασε ευκαιρία για τον Αστέρα και από το 15ο λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία και έχασε πολύ καλές φάσεις. Με Μουργκ, Ουάρντα και Κρμέντσικ, ο οποίος σκόραρε μάλιστα, αλλά σωστά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ (οριακή φάση, όμως σωστή απόφαση). Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αστέρας βρήκε το γκολ. Στο 37ο λεπτό ο Σίτο πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα από την σέντρα του ανενόχλητου Κρέσπι.

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας έκοψε τα πόδια του ΠΑΟΚ με το δεύτερο γκολ! Λουίς Φερνάντεζ ο σκόρερ του 2-0 στο 54’ σε υπέροχη συνεργασία με τον Μπαράλες να αφήνουν ένα κλικ πίσω στις μονομαχίες τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα. Με την είσοδο των Μπάμπα και Καγκάβα, αντί των Ροντρίγκο και Ελ Καντουρί, ο Γκαρσία επιχείρησε να ανακατέψει την τράπουλα για το τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ όμως βρήκε το γκολ αργά, από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 85’. Οταν οπια δεν υπήρχε χρόνος και το 2-1 έμεινε ως τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σίτο 37’, Λ. Φερνάντεζ 54’ – Ζίβκοβιτς 85’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Ψαρρής. VAR: Φαν Μπέκελ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (84’ Καπίγια, 92’ Ριέρα), Κρέσπι (67’ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Καντουρί (63’ Καγκάβα), Ουάρντα (84’ Σφιντέρσκι), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσικ.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις