Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Ντέρμπι στη Λεωφόρο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Σούπερ Λιγκ - 24η αγωνιστική: Στη Σκιά του ΠΑΟ - ΑΕΚ ακόμα τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα και το Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα και το ΑΕΛ-Παναιτωλικός ιδιαιτέρως κρίσιμα! 

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου κλέβει την παράσταση απόψε. Αλλά εκτός από το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ η 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας περιλάμβάνει ακόμα τρεις πολύ δυνατές και σημαντικές αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 3 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (ήττα με σκορ 2-1 από τον Αστέρα) και παράλληλα να περιμένει κάποια… χασούρα στη Λεωφόρο μεταξύ των δύο μονομάχων, για να βρεθεί μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα! 

Στις 17:15 έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή. Η τελευταία ΑΕΛ υποδέχεται τον προτελευταίο Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία – που βρίσκεται κοντά στην… επικίνδυνη ζώνη – φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει και των πλέι οφ. ΑΕΛ και Παναιτωλικός έχουν βρεθεί δέκα φορές στην ιστορία τους αντίπαλες στη Super League και τα παιχνίδια τους έχουν πολλά γκολ.Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στον πρώτο γύρο με 2-0, κάνοντας την πρώτη νίκη στην έδρα του στο πρωτάθλημα Super League και την πρώτη σε βάρος της Λαμία στην κατηγορία.

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Το ντέρμπι

Ένα από τα πλέον κρίσιμα αθηναϊκά ντέρμπι περιμένουμε το βράδυ στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν στην τρίτη θέση και η ΑΕΚ μπορεί ανάλογα και με το αποτέλεσμα του Άρη με τον Ατρόμητο να βρεθεί υπό προϋποθέσεις στη δεύτερη θέση. Το «τριφύλλι» είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τον Δεκέμβρη, ενώ την τελευταία πενταετία η «Ένωση» τον δυσκολεύει πολύ, ενώ υπάρχουν και αρκετές ισοπαλίες. Θα ξαναπαίξουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2017. Οι «πράσινοι» έχουν δύο νίκες στα εννέα τελευταία, ενώ ο «Δικέφαλος» έχει κερδίσει δύο από τα τέσσερα τελευταία, αλλά τρία στα δέκα τελευταία.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις