Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος Ολυμπιακός – Σούπερ Λιγκ: Για το +14 οι ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόλος Ολυμπιακός – Σούπερ Λιγκ: Για το +14 οι ερυθρόλευκοι

Βόλος Ολυμπιακός - Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός με ''άερα'' πρόκρισης πηγαίνει σήμερα στο Βόλο για να αντιμετωπίσει στις 19:30 την ομώνυμη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με ”άερα” πρόκρισης πηγαίνει σήμερα στο Βόλο για να αντιμετωπίσει στις 19:30 την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague. Οι ερυθρόλευκοι μετά την τεράστια πρόκριση στο Europa League και την κλήρωση που έφερε για άλλη μια φορά στο δρόμο του την Άρσεναλ επιστρέφει στην κανονικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος με στόχο τη νίκη ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται πολύ μακριά από τους διώκτες του. Ο Βόλος από την άλλη βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς και έρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην προπόνηση της Κυριακής (28/2), αλλά προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο. Οι Ανδρούτσος, Χολέμπας και Παπασταθόπουλος αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα. Στα χαφ η παρουσία του Τιάγκο Σίλβα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη και μένει να φανεί ποιος θα παίξει δίπλα στον Πορτογάλο. Αν θα είναι δηλαδή ο Μπουχαλάκης ή ο Καμαρά.

Στην τετράδα της επίθεσης ο Χασάν μετά το γκολ του στην Ολλανδία αναμένεται να ξεκινήσει, ενώ και οι Φορτούνης, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες για να τον πλαισιώσουν. Επίσης, απομένει να μάθουμε αν ο Σα εκτός από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη (4/3), πάρει «ρεπό» και στο Πανθεσσαλικό.

ΟΣΦΠ

Για το +14 ο Ολυμπιακός

Ήττα με ήττα έχει διαφορά. Πριν από δύο εβδομάδες αυτή από τον Παναθηναϊκό στερούσε από τον Ολυμπιακό το αήττητο στο πρωτάθλημα. Αυτή όμως της περασμένης Πέμπτης στην Ολλανδία, ήταν μια ήττα που δεν κόστισε, αντίθετα με τη λήξη πανηγυρίστηκε η μεγάλη πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αποχαιρετά το Φεβρουάριο συνεχίζοντας και στους τρεις στόχους του. Παρά την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαϊδης», και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, παραμένει 12 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Δεν νίκησε δύο διαδοχικά παιχνίδια για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2019.

Παρά τις βαθμολογικές απώλειες συνεχίζει να σκοράρει και έχει φτάσει τα 25 παιχνίδια στη σειρά με γκολ, μετά την περσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στα πλέι άουτ. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, και αυτό του στέρησε τόσο το αήττητο της σεζόν, αλλά και την ισοφάριση του ρεκόρ των 34 αγώνων εκτός έδρας χωρίς ήττα! Ρεκόρ, που ο Ολυμπιακός είχε δημιουργήσει από το 2012 ως το 2014. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήλθε δύο χρόνια και τέσσερις μέρες μετά την προηγούμενη, που ήταν στις 10 Φεβρουαρίου 2019 από τον ΠΑΟΚ.

Κώστας Φορτούνης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις