Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 Σταμούλης – Σοφία: Πλάνα από την επιστροφή στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Survivor 4 Σταμούλης – Σοφία: Πλάνα από την επιστροφή στην Ελλάδα

Survivor 4 Σταμούλης - Σοφία: Η εκπομπή "Ευτυχείτε" παρουσίασε πλάνα από την επιστροφή του Κρις Σταμούλη κα της Σοφίας Μαργαρίτη στην Ελλάδα.

Η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση τους από το Survivor. Οι δύο παίκτες που έφυγαν για διαφορετικούς λόγους από το παιχνίδι επιβίωσης έφτασαν χθες το μεσημέρι στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Εμφανίστηκαν φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες και σκούρα ρούχα, ενώ ήταν υπό τη συνοδεία ανθρώπων της παραγωγής. Μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη είχε γύψο. Όπως είναι γνωστό η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε οικειοθελώς έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι, ενώ ο Κρις Σταμούλης συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τους άλλους δύο προτεινόμενους, Αλέξη Παππά και Πάνο Καλίδη και έτσι ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο Survivor.

Πλάνα από τη Σοφία και τον Κρις στο αεροδρόμιο παρουσίασε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, μάλιστα η πρώην παίκτρια του survivor έκανε εντύπωση στην γνωστή παρουσιάστριά με την αλλαγή της. Η Σοφία είναι ανανεωμένη και άλλος άνθρωπος. Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε πλάκα και οι συνεργάτες της αναφώνησαν «πρέπει να δούμε το πριν και το μετά»! «Αγνώριστη η Σοφία! Top Model! Με το μαλλί φτιαγμένο… Ήταν λαλίσταστη» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Πράγματι στα κοντινά πλάνα είναι άλλος άνθρωπος, όπως θα δείτε και εσείς! Και μετά την προβολή του βίντεο ανέφεραν ότι η Σοφία ήταν όχι μόνο κούκλα αλλά και ευγενέστατη!

Chris Σταμούλης

Λίγα λόγια για τον Κρις Σταμούλη

Ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος και 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα. Έτσι, θα παλέψει στους στίβους μάχης του Survivor και να βγει νικητής.

Λίγα λόγια για την Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια γυναίκα η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor γιατί ήθελε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο για να αλλάξει τη ζωή της, καθώς όπως έχει πει έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, δεν πειράζει που δεν το κέρδισε σημασία είναι να είναι καλά στην υγεία της. Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει σπουδάσει τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου αλλά δεν κατάφερε να ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε γιατί έμεινε έγκυος και αφιερώθηκε στο να είναι μαμά. Πριν από το Survivor η Σοφία δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων και είναι μητέρα δύο παιδιών χωρισμένη.  Η Σοφία Μαργαρίτη, απασχόλησε αρκετά με την πορεία της στο παιχνίδι είτε θετικά είτε και αρνητικά, με τα αγωνίσματα της, τις επιδόσεις της αλλά και με την συμβίωση της μαζί με τους συμπαίκτες της όσο ήταν στο Survivor.

Δείτε ακόμη:

“Μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι” – Συνεχίζεται το θρίλερ “Δόξας – Δεληθανάση”
Ελευθερία Ελευθερίου: Η παραγωγή έδειξε απαγορευμένο πλάνο της
Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε στο Nomads

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις