Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημήτρης Μαρκόπουλος εξιτήριο: Βγήκε από τον Ευαγγελισμό ο βουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Μαρκόπουλος εξιτήριο: Βγήκε από τον Ευαγγελισμό ο βουλευτής

Δημήτρης Μαρκόπουλος εξιτήριο: Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν με συμπτώματα πνευμονίας λόγω κορονοϊού. Ο βουλευτής πριν από εννέα ημέρες είχε εκδηλώσει υψηλό πυρετό και είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του φαινόταν να επιδεινώνεται και έτσι μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Την Τετάρτη τα συμπτώματα υποχώρησαν πλήρως και την Πέμπτη το μεσημέρι έλαβε εξιτήριο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είχε μιλήσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Live News» για τη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες. «Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», είχε πει με τρεμάμενη φωνή ο κ. Μακρόπουλος και πρόσθεσε: «Σας εκλιπαρώ, είναι μια ασθένεια πάρα πολύ δύσκολη». «Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», είχε τονίσει ο βουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις