Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ / Άγγελος αστυνομικός – Νέα Σμύρνη: Άνδρες της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτες στο 401
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ

Άγγελος αστυνομικός – Νέα Σμύρνη: Άνδρες της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτες στο 401

Άγγελος αστυνομικός - Νέα Σμύρνη: Μοτοσικλέτες σωμάτων της Ελληνικής αστυνομίας κάτω από τον θάλαμο του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται ο 29χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά. 

Δεν ξεχνούν ούτε λεπτό οι συνάδελφοί του τον  Άγγελο, τον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας «Δράση», ο οποίος γλίτωσε για λίγα δευτερόλεπτα, παγιδευμένος μιας ορδής κουκουλοφόρων που τον χτυπούσαν ανηλεώς επί 2,5 λεπτά με χέρια και πόδια στα δραματικά γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Δεκάδες αστυνομικοί από πολλές αστυνομικές υπηρεσίες, έστειλαν, μέσα από τον ασύρματο, στον σοβαρά τραυματία και στους άλλους τραυματίες συναδέλφους τους, τα δικά τους μηνύματα. Ο αστυνομικός, που ανέλαβε να στείλει το μήνυμα, είπε από τον ασύρματο της μοτοσικλέτας του, ενώ οι υπόλοιποι είχαν παραταχθεί και κοίταζαν στα παράθυρα των θαλάμων των τραυματιών. « Συνάδελφοι Άγγελε και λοιποί τραυματίες ΔΙΑΣ, Ο.Π.Κ.Ε, ΔΡΑΣΗ, Υ.Α.Τ, ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης. Όπως ήσασταν εσείς δίπλα μας, έτσι είμαστε και εμείς δίπλα σας. Η ΕΛ.ΑΣ, ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Περαστικά και κουράγιο».

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Για την κίνηση αυτή το Σωματείο Ειδικών Φρουρών γράφει στη σελίδα του στο  facebook:

«Άγγελε, όλοι μαζί μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα». Και βέβαια η πρόταση είναι προσαρμοσμένη στη δράση που είπε ο αστυνομικός στους συναδέλφους του μόλις συνήλθε «θα αντέξω». Στο ίδιο κείμενο, σε μια κίνηση ενότητας,  αναφέρουν  ότι «όλη η Αστυνομία μέσω μιας εγκάρδιας συμβολικής πράξης της ΔΙ.ΑΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που τραυματίστηκαν στη Ν. Σμύρνη, κάτω από το θάλαμο νοσηλείας τους στο 401 ΓΣΝΑ. Οι συνάδελφοι του Άγγελου και των υπολοίπων τραυματιών της ομάδας Δράση και των άλλων υπηρεσιών, με δυνατή φωνή, φώναξαν ότι είναι δίπλα τους κοντά τους, στηρίζοντάς τους με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μεταξύ τους γνωρίζουν. Όπως έγιναν αυτοί ασπίδα για μας, έτσι θα γίνουμε και εμείς για αυτούς. «Μη φοβάστε θα αντέξω» Άγγελε μη φοβάσαι θα αντέξουμε.

Δείτε ακόμη:

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο συλληφθέντες
“Είναι πρησμένος, είναι έντονα τα οιδήματα” – Τι λέει ο πατέρας του αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε
Τρεις νεαροί στα χέρια της Αστυνομίας μετά από μαχαίρωμα 19χρονου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις