Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βεβήλωση εικόνας Παναγίας: Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Μπογδάνος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βεβήλωση εικόνας Παναγίας: Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Μπογδάνος

Βεβήλωση εικόνας Παναγίας: Μερίδα διαδηλωτών επιχείρησε να διαπληκτιστεί με διερχόμενο άνδρα ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την βεβήλωση εικόνας της Παναγίας.

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης πορείας διαμαρτυρίας για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κέντρο της Αθήνας, με διαδηλώτριες να σκίζουν την εικόνα της Παναγίας και να φωνάζουν συνθήματα, προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα διαδηλωτών που βρισκόταν επί της οδού Σταδίου, όταν είδε να περνάει από μπροστά τους διερχόμενος άνδρας που κρατούσε μία εικόνα της Παναγίας, του επιτέθηκαν, αποσπώντας την εικόνα, την οποία στη συνέχεια βανδάλισαν και ποδοπάτησαν. Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα: «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς».

Μπογδάνος: Να παρέμβει εισαγγελέας για καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε σήμερα να παρέμβει η Εισαγγελία για τη διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που βρισκόταν στο σημείο, όπως αναφέρει. «Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ, που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό. Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου. Να παρέμβει η Εισαγγελία», έγραψε στο twitter.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας στο Twitter ότι: ”Οι φίλοι του Αλέξη Τσίπρα βεβηλώνουν και σκίζουν μία εικόνα με την Παναγία και τον Χριστό μας. Και το 3% πολύ τους πέφτει τελικά, μισούν την Ελλάδα και κάθε τι Ελληνικό. Ντροπή τους”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις