Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα – ασυλία 15/3: Αυτοί κερδίζουν στο αγώνισμα
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα – ασυλία 15/3: Αυτοί κερδίζουν στο αγώνισμα

Survivor spoiler σήμερα - ασυλία 15/3: Ποια ομάδα θα φτάσει σήμερα στην πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor

Survivor spoiler σήμερα – ασυλία 15/3: Πρώτο αγώνισμα για την ασυλία σήμερα στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Αυτοί που σίγουρα πεινάνε σαν τρελοί είναι οι κόκκινοι, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες χάνουν συνεχώς και τρώνε μόνο φακόρυζο και όσα ψαρικά της θάλασσας καταφέρει να πιάσει ο Κόρο. Οι μπλε έχουν βρει ξανά τη φόρμα τους και κερδίζουν σερί αγώνες.

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας τη θέλουν όλοι οι μπλε, για να μη χρειαστεί να σκοτωθούν ξανά για το ποιος θα ψηφιστεί και γιατί. Παρά τις κόντρες μεταξύ τους, έχουν αποδείξει ότι στον στίβο μάχης τα αφήνουν όλα στην άκρη και ενωμένοι παλεύουν για τη νίκη. Ειδικά μετά την οικειοθελή αποχώρηση του αδύναμου κρίκου Πάνου Καλλίδη, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο αγωνιστικά.

Survivor spoiler σήμερα 15/3: Δύο ομάδες πλέον στην κόκκινη παραλία

Στην κόκκινη παραλία, υπάρχουν δύο ομάδες. Από τη μία ο Τριαντάφυλλος μόνος του και απέναντι όλοι οι άλλοι. Εκτός από τη Μαριάνθη μάλλον, καθώς έχει μπει κι αυτή στο στόχαστρο και σιγά σιγά θα απομονώνεται κι αυτή. Οι κόκκινοι δεν καίγονται για την ασυλία, αφού ξέρουν ήδη ποιους θα ψηφίσουν αν χρειαστεί, με τον Ντάφυ και τη Μαριάνθη να είναι οι εύκολοι στόχοι.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι το φαγητό,  με πρώτο πρώτο τον Κοψιδά που παραπονιέται διαρκώς ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

Survivor spoiler σήμερα – ασυλία 15/3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Έχοντας όλα αυτά ως δεδομένα, μην περιμένετε να κερδίσουν σήμερα οι κόκκινοι. Νικητές θα είναι ξανά οι μπλε, που με σύμμαχο τη φόρμα, την ψυχολογία και το γεμάτο στομάχι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία. Από το τρέιλερ συμπεραίνουμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα πάρει την ατομική ασυλία, αφού δεν φορά στον λαιμό το τοτέμ, οπότε θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor spoiler σήμερα – ασυλία 15/3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις