Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 17/3: Προβλέψεις για την Τετάρτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 17/3: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 17/3: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται στην προσωπική άνεση, την ομορφιά και τα πολύτιμα αγαθά. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή λανθασμένες επικοινωνίες, καθώς όμως προχωρά η μέρα τα πράγματα καλυτερεύουν. Μην αφήνεις εκκρεμότητες στα εργασιακά, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Απόλαυσε κοινές και αισθησιακές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται και να ανταποκρίνεται.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και ανταποκρίνεσαι ή αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα συναισθήματα. Μια πτυχή Αφροδίτης – Κρόνου δημιουργεί προκλήσεις που ξεχωρίζουν την ευχαρίστηση από τις υποχρεώσεις. Έχεις όλες τις ικανότητες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των άλλων στα εργασιακά. Όλα κυλούν ομαλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι γεμάτη από ευχάριστες επικοινωνίες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από στιγμές ησυχίας, ώστε να μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αποφεύγεις τις πολλές επαφές για λίγο, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να κεντράρεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου. Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν αδρανή στα εργασιακά. Επειδή αυτό το διάστημα προβλέπονται αποκαλύψεις φρόντισε να μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα απαγορευμένα σε ελκύουν επικίνδυνα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Ζητάς σήμερα άνεση και ευτυχία από την κοινωνική σου ζωή, ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση καθώς βλέπεις την πραγματικότητα μιας κατάστασης που προηγουμένως νόμιζες ότι ήταν ιδανική. Το πρώτο μισό της ημέρας θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου που περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις ευθύνες. Οι ιδέες σου στα εργασιακά αποδίδουν. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις μια συναρπαστική γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Οι φιλοδοξίες σου διεγείρονται με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να σημειωθούν περισπασμοί οι οποίοι παρεμβαίνουν στην ολοκλήρωση όλων όσων σκοπεύσεις να κάνεις. Μπορεί επίσης να είσαι λίγο πιο ευαίσθητη σε ειδήσεις και σχόλια στα επαγγελματικά. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και προσπάθησε να κρίνεις τις εξελίξεις ή τα σχόλια με αντικειμενικότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται ουσιαστικό ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ σε έχει κουράσει για αυτό και κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου όλη μέρα δεν είναι η ώρα για θαμπές και ανούσιες ρουτίνες. Αν έχεις κολλήσει σε αυτές με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις επιπλέον διαλείμματα ή να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους για να δώσεις ενδιαφέρον στη μέρα σου. Μην φέρεσαι επιπόλαια στα επαγγελματικά σου. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Η κοινωνικότητα κρύβει πολλές ευκαιρίες για εσένα που είσαι μόνη συναισθηματικά.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Έχεις την ανάγκη σήμερα να έρθεις σε πιο ουσιαστική επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Μια αίσθηση αποκλεισμού ή αναστολής κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα περάσει γρήγορα. Παραγωγική είναι η μέρα σου στα εργασιακά καθώς είσαι έτοιμη να λάβεις δράση. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αναζωπυρώσεις το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες για αυτό πάρε τα πάνω σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν εντάσεις καθώς η επιρροή της Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να υποδηλώνει αισθήματα απογοήτευσης. Καθώς προχωρούν οι ώρες η θεραπευτική ενέργεια είναι μαζί σου ειδικά στα προσωπικά θέματα. Η καλοπροαίρετη διάθεσή σου απέναντι σε συναδέλφους βοηθά στο να ξεπεραστούν στιγμές αντιπαράθεσης. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα γοητευτική κι αυτό το εισπράττεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου φέρνοντας ισχυρότερη συνειδητοποίηση των ευθυνών και των καθημερινών υποχρεώσεών σου. Μια πτυχή Αφροδίτης – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας δίνει έμφαση στη σοβαρή πλευρά των αλληλεπιδράσεών σου και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Χρησιμοποίησε σωστά τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Σε κάποιες διαφωνίες που πιθανά προκύψουν με τον αγαπημένο σου κάνε ένα βήμα πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Αυτή είναι μια μέρα για αναζήτηση ψυχαγωγίας και παιχνιδιού και οι ρομαντικές διαθέσεις σου είναι πιο ισχυρές από το συνηθισμένο. Μικρές ανησυχίες για χρήματα και πιθανές παρεξηγήσεις προσπέρασέ τες. Διατήρησε το καλό συνεργασιακό κλίμα στα επαγγελματικά και μην δημιουργείς αντιπαραθέσεις και αντιπάθειες. Μια έκπληξη από την πλευρά του αγαπημένου σου αναζωπυρώνει το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη είναι μαζί σου και μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Με το φεγγάρι στον 4ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα έχεις τη τάση να προτιμάς γνωστούς ανθρώπους, καταστάσεις και πράγματα. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να αφουγκραστείς τις εσωτερικές σου ανάγκες. Στον τομέα της εργασίας οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδιά σου. Μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Με την Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη μέρα μπορείς να επιδιώξεις συναντήσεις και επαφές και να πετύχεις στόχους. Η ευστροφία και οι έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία αρκεί να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου. Ευχάριστες δραστηριότητες θα χρωματίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, επαφές και ευχάριστες επικοινωνίες γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.

Πηγή: Tlife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις