Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πιπιλή γήπεδο: Η απίστευτη πρόταση για τους χούλιγκαν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή γήπεδο: Η απίστευτη πρόταση για τους χούλιγκαν

Πιπιλή γήπεδο: Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρότεινε να εξεταστεί μία κίνηση που έγινε στη Βραζιλία

Μία πρόταση αντιμετώπισης των φαινομένων βίας στα γήπεδα που προκαλεί αίσθηση κατέθεσε η Φωτεινή Πιπιλή. Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρότεινε να εξεταστεί μία κίνηση που έγινε στη Βραζιλία, όπου μια ομάδα προσέλαβε μητέρες οπαδών προκειμένου να τις τοποθετήσει στη φύλαξη του γηπέδου. «Οι περισσότεροι εξυμνούσαν τη Θάτσερ και πώς καθυπόταξε όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία πριν από 30 χρόνια. Μου έκανε εντύπωση μια επίσημη ανάρτηση από την Βραζιλία όπου μια ομάδα προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί στο γήπεδο γιατί λέει το καταπληκτικό ότι “ακόμα και ο χειρότερος χουλιγκάνος την μάνα του τη σέβεται”.

Την Ελληνίδα μάνα μπορούμε να πούμε ότι την φοβάται κιόλας. Θέλω να πω ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Εκείνο που μου έκανε κακή εντύπωση και θα το πω, μπορεί να ξεσηκώσω θύελλα, δεν μου λέτε κ. υπουργέ (Λευτέρης Αυγενάκης), είναι και ο νομικός ο κ. Βορίδης εδώ, από πότε έχουν προσωπικά δεδομένα οι ποδοσφαιρικές ομάδες»; δήλωσε η κ. Πιπιλή.

«To παράδειγμα της Βραζιλίας, όπως είπατε, δεν πέρασε από το μυαλό μας. Θα μου επιτρέψετε να προχωρήσω σε μέτρα που θα λάβουμε και θα συζητήσουμε τις επόμενες εβδομάδες στην επιτροπή» της απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση της Φωτείνη Πιπιλή στο Facebook:

«Επανέρχεται το Ιδιώνυμο για τους χουλιγκάνους. Που πάει να πει πως αν τους τσακώσουν να βιαιοπραγούν, οι ποινές τους δεν αναστέλλονται! Δηλαδή παρέα στον Κορυδαλλό με τους ομοίους τους που πήγαν να μακελέψουν τον νεαρό αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη. Και μόνο που ανακοίνωσε αυτό, το πρωί στη Βουλή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ικανοποιήθηκα που η Επίκαιρη Ερώτηση μου με θέμα “Αντιμετώπιση της μάστιγας του χουλιγκανισμού” έφερε τέτοιο αποτέλεσμα. Ανακοίνωσε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα ο Υφυπουργός, σας προτείνω να δείτε το βίντεο αν σας ενδιαφέρει η κοινωνική ειρήνη. Ολοκληρώνω την εισαγωγή μου με μια ακόμα ανακοίνωση. «Από τις 150, μόνο 10 λέσχες φιλάθλων από όλες τις ομάδες της χώρας λειτουργούν με νόμιμο τρόπο. Μαύρο φίδι που τους έφαγε, λοιπόν, με το Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον Αθλητισμό, που έρχεται σύντομα! Σας τα είπα ,σας “εξαγρίωσα “αλλά… άντε να τελειώνουμε!», αναφέρει, σε ανάρτηση της, η Πιπιλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις