Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Η πρώην σύζυγος του Αρσάβιν στη ΜΕΘ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Η πρώην σύζυγος του Αρσάβιν στη ΜΕΘ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Η Αλίσα Αρσάβινα, πρώην σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα - Οι πνεύμονές της έχουν καταστραφεί σε ποσοστό 40%

Δυσάρεστες είναι οι ειδήσεις που έρχονται από το νησί σχετικά με την υγεία της πρώην συζύγου, του πάλαι ποτέ άσου της Άρσεναλ, Αντρέι Αρσάβιν. Συγκεκεριμένα το 38χρονο μοντέλο και δημοσιογράφος είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με τεχνητό κώμα εδώ και οκτώ ήμερες σε κρίσιμη κατάσταση λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι πνεύμονες της έχουν καταστραφεί σε ποσοστό 40%, καθώς υπέστη πνευμονία.

Μάλιστα η Αρσάβινα πάσχει από ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο και γι’ αυτό προ καιρού είχε εμφανιστεί στο Instagram με γάζες στη μύτη της, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση.

Συν τοις άλλοις το πρώην ζευγάρι βρίσκεται και σε μια έντονη δικαστική διαμάχη, καθώς ο Αρσάβιν, της έχει κάνει έξωση από το σπίτι στο οποίο μένει, το οποίο και διεκδικεί δικαστικά.

Δείτε ακόμη
Και κάτι ευχάριστο από Σαρηγιάννη: Πολύ καλύτερη η επιδημιολογική εικόνα από τα μέσα Μαΐου
Επιτρέπεται και η εκτός Δήμων μετακίνηση για τα κομμωτήρια – Όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Εύβοια: Αυτοκτόνησε 35χρονος που ήταν θετικός στον κορονοϊό
Είδηση “βόμβα” από τη Biontech: Στην αγορά σε δύο χρόνια αντικαρκινικά εμβόλια mRNA

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις