Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 20/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 20/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 20/3: ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της, λαμβάνει χώρα για ακόμα μια φορά στο MasterChef.

Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της, λαμβάνει χώρα για ακόμα μια φορά στο MasterChef. Τα επιχειρήματα είναι πολλά για τους υπαίτιους της ήττας. Κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται. Τρεις τελικά θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρέψουν, ίσως και για τελευταία φορά, μέσα στον διαγωνισμό.

Είναι η στιγμή, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, όπου η υπέρμετρη σιγουριά μπορεί να στοιχίσει τη θέση στους 14. Στη δοκιμασία αποχώρησης βρίσκονται τρεις καλοί αλλά πολύ διαφορετικοί μάγειρες και το πιάτο της βραβευμένης chef Ερασμίας Μπαλάσκα, θυμίζει κάτι από γλυκό. Όπως τονίζει όμως και η ίδια στους υποψήφιους, η επιμονή στη λεπτομέρεια και οι λεπτοί χειρισμοί, είναι τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

MasterChef 5 spoiler: Αυτός αποχωρεί

Στο «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ένα spoiler για τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο. Σύμφωνα λοιπόν με τη Φαίη Σκορδά, οι 3 υποψήφιοι που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστέργιου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

«Η κόκκινη ομάδα χάνει απόψε στην ομαδική δοκιμασία, έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστεργίου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός», είπε η Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού», ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Μια αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση. Στον εξώστη τα πρόσωπα κάποιων «παγώνουν», ενώ κάποιοι άλλοι χαίρονται θεωρώντας το αποτέλεσμα ως μια δικαίωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις