Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Ελλάδα: Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία – Ελλάδα: Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής

Ισπανία - Ελλάδα: «Αυτή είναι η πιθανότερη ενδεκάδα της Εθνικής με Ισπανία»

Τα δεδομένα για το πώς θα παρουσιαστεί η Εθνική στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε ότι (βάσει των πολλών δοκιμών που έχει κάνει ο Τζον Φαν’ τ Σιπ) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί είτε με 4-3-3, είτε με 4-2-3-1.

Σε αντίθεση λοιπόν με τα μετόπισθεν, όπου τόνισε ότι οι θέσεις μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» (με τους Βλαχοδήμο στο τέρμα, Μπακάκη-Τσιμίκα στα άκρα και Τζαβέλλα-Παπαδόπουλο στα στόπερ) τόνισε ότι από ‘κει και μπροστά είναι πιο ασαφή τα πράγματα:

Με τον Ανδρούτσο να διεκδικεί θέση δίπλα στους Ζέκα-Μπουχαλάκη εφόσον επιλεχθεί τριάδα στα χαφ, τον Μπακασέτα να είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει και αναλόγως του αν θα παίξει με καθαρό σέντερ-φορ ή «ψευτοεννιάρι», τις άλλες θέσεις να διεκδικούν οι Γιακουμάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Λημνιός, Πέλκας και Μασούρας.

Ισπανία: Αμφίβολος ο Μορένο για Ελλάδα

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και κατόπιν η πρώτη προπόνηση των Ισπανών διεθνών στο Ciudad del Fútbol of Las Rozas της Μαδρίτης, το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί η φούρια ρόχα, με τους παίκτες να καλωσορίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λουίς Ενρίκε.

Το άσχημο νέο για τον Ενρίκε που τον κάνει να πονοκεφαλιάζει ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η κατάσταση του Ζεράρ Μορένο, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Βιγιαρεάλ με αποτέλεσμα να χάσει τόσο την προπόνηση της Δευτέρας όσο και αυτήν της Τρίτης.

Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως ο παίκτης έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάστασή του, με τον Μορένο να συνεχίζει τη θεραπεία με την ελπίδα να προλάβει το ματς της πρεμιέρας.

Φυσικά, πιθανή απουσία του θα είναι σοβαρό πλήγμα για τη φούρια ρόχα αν αναλογιστεί κανείς πως είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες που αγωνίζονται στην La Liga ενώ είναι τρίτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες και πρώτος Ισπανός με 16 τέρματα στο ενεργητικό του.

https://twitter.com/SeFutbol/status/1374104491449008130

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις