Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Demi Lovato ντοκιμαντέρ: Οι σκηνές που δεν θα προβληθούν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Demi Lovato ντοκιμαντέρ: Οι σκηνές που δεν θα προβληθούν

Demi Lovato ντοκιμαντέρ: Η Demi Lovato μαγνητοσκόπησε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η Demi Lovato μαγνητοσκόπησε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο οποίο μάλιστα η ίδια μοιράστηκε και την περίοδο που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά. Όπως είναι λογικό οι σκηνές αυτές δεν θα προβληθούν, παρόλο που είχαν ήδη γυριστεί. Συγκεκριμένα η αποκάλυψη αυτή ήρθε με το τέταρτο μέρος του ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στο Youtube, με τίτλο «Dancing With The Devil».

Μάλιστα πηγές της παραγωγής αναφέρουν πως: «Είναι δύσκολο γιατί γυρίσαμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας». Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με το “Mirror” η Demi Lovato θα εμφανιζόταν χαρούμενη με την περιοδεία της και θα ένιωθε ξανά παιδί. Ωστόσο, σε ένα άλλο κλιπ, η Demi ακούγεται να λέει ότι «εργαζόταν και προσπαθούσε να είναι ελεύθερη για 13 χρόνια».

Έπειτα στο τέλος ενός αποσπάσματος η Demi Lovato δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να δείξει στον κόσμο «την κορυφή του παγόβουνου». Παρόλα αυτά σε μία περιοδεία της η τραγουδίστρια σόκαρε τον κόσμο αφού βρέθηκε αναίσθητη μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης στις 24 Ιουλίου 2018. Η ίδια παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κρατήσει τον έλεγχο, αλλά οι εθιστικές της τάσεις δεν την άφηναν. Έτσι αποφασίστηκε οι σκηνές αυτές να μην προβληθούν στο κοινό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις