Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Ελλάδα: Έτσι θα αγωνιστεί η Εθνική
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία – Ελλάδα: Έτσι θα αγωνιστεί η Εθνική

Ισπανία - Ελλάδα: Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ισπανία.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ισπανία (25/3, 21:45). O Δημήτρης Πέλκας αποχώρησε με τράβηγμα στο ισχίο και αλλάζει τα πλάνα του Τζον Φαν Σιπ που τον προόριζε για βασικό.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχει δείξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν έχει καταλήξει ακόμη για όλες τις επιλογές του στην ενδεκάδα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι πιθανότατα ο Ανδρούτσος με τον Τσιμίκα στα αριστερά και τους Τζαβέλλα και Κυριάκο Παπαδόπουλο ή Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας.

Ζέκα και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ με τον Μπακασέτα μπροστά τους, ενώ οι Λημνιός, Φορτούνης, Μασούρας και Μάνταλος διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις στην επίθεση αφού ο Γιακουμάκης δείχνει πως θα είναι στην κορυφή. Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο έκπληξης με τον Ανδρούτσο να μετατοπίζεται στην τριάδα των χαφ και τον Μπακάκη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις