Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – Γεωργία: Αυτές οι θέσεις παίζουν για την ενδεκάδα της Εθνικής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Γεωργία: Αυτές οι θέσεις παίζουν για την ενδεκάδα της Εθνικής

Ελλάδα - Γεωργία: Ο… γνώριμος Μαρτσίνιακ στο Ελλάδα-Γεωργία

Τα δεδομένα όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση του Τζον Φαν’ τ Σιπ στο ματς της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας είναι κλειδωμένες.

Χαρακτήρισε δεδομένη λοιπόν την παρουσία του Βλαχοδήμου στο τέρμα, των Παπαδόπουλου-Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, του Μπακάκη στα δεξιά και των Ζέκα-Μπουχαλάκη στα χαφ. Και αφού σημείωσε ότι είναι βέβαιο πώς θα ξεκινήσει ο Μπακασέτας, τόνισε πώς «παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας (Τσιμίκας ή Γιαννούλης), αυτή του φουνταριστού (Παυλίδης ή Γιακουμάκης) και εκείνες των εξτρέμ (όπου υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι).

Ο… γνώριμος Μαρτσίνιακ στο Ελλάδα-Γεωργία

Ο Πολωνός, Σιμόν Μαρτσίνιακ, θα είναι ο διαιτητής της κρίσιμης αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Βοηθοί του Πολωνού θα είναι οι Πάβελ Σοκολνίτσκι και Μάρτσιν Μπόνιεκ ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Πολωνός, Πάβελ Γκιλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη παρουσία του έμπειρου ρέφερι στην Ελλάδα και δη στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, στις 7 Μαρτίου ο 40χρονος ήταν διαιτητής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη που ολοκληρώθηκε στο 2-2, έχοντας σύμφωνα με την κριτική του Μαρκ Κλάτενμπεργκ μια καίρια λανθασμένη απόφαση, καθώς το δεύτερο γκολ των «κιτρίνων» δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ωστόσο, οι συναντήσεις του Μαρτσίνιακ με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματούν εκεί, καθώς έχει ξανασφυρίξει την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα (1-2) από το Βέλγιο, έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ με την αναμέτρηση κόντρα στη Φερέχφαρ (1-1), αλλά και του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουλβς.

Εθνική Ελλάδας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις